שאלה על נעליים

zoomout

New member
שאלה על נעליים

שלום רב ! אני שמעתי שעדיף להימנע מלהשתמש בנעלי ספורט זולות,מפני שזה יכול לגרום לבעיות גב ובעיות נוספות.בגלל זה החלטתי לרכוש נעלי ספורט איכותיות של חברת Nike.ממה שראיתי באתר שלהם יש להם סדרה של נעלי ריצה בנפרד וסדרה של נעלי הליכה ושימוש יום-יומי בנפרד.השאלה שלי איך אני מבדיל בין נעלי ריצה ונעלי הליכה אם אני בא לחנות ? (לצורך העניין נצא מנקודת הנחה שהמוכר לא מתמצא בעניין). אילו תכונות של הנעל משייכות אותו לאחת מאותן סדרות של נעליים (ריצה,הליכה,שימוש יום-יומי) ? אם אפשר המלצות לדגמים ספיציפיים מבחינת נוחות. תודה רבה מראש.

מהתענינות שלי בנושא ורכישה בשנה שעברה...

אני יכול לספר ש: 1) נעלי ריצה גמישות מאוד ועשיות בדרך כלל מרשת גמישה סנטיתית ולא מעור מלא. נעלי ריצה יותר קלות אבל או לכן יןתר פגיעות. 2) נעלי ריצה מתחלקות ל2 סוגים עיקריים - ריצת כביש או ריצת שטח כאשר האחרונות בעלי סולייה חזקה יותר 3) לנעלי ריצה רצויי לבחור בולם זעזועים גם בצד הקדמי ולא רק בעקב. 4) המלצה שלי וכנעל שקניתי אותה ונוחה מאוד לרגל רחבה - סקוני OMNI TR 5) נעלי הליכה הם בעלות בולמי זעזועים בעקב ( לא כולם ) ולא גמישות כמו נעלי ריצה 6) נעלי להליכה עמידות יותר מריצה. נעלי הליכה ממולצות הם של ניו בלנס - סידרת ה WIDE . הדגם הקלאסי להליכה - MW748 שגם נוחות כי הם נעלי ספורט למרות שהצבע לא מסגיר אותם - כנעליים כאלא ( חום ) 7) בכל מקרה - אין לרכוש נעלים באינרנט! - תמיד להיכנס לחנות ולמדוד מה שנוח ולהיכנה לחנות מתמחה בנושא. 8) פורום ריצה בתפוז מומלץ לשאלות בנושא. 9) יש להבדיל בין נעלי אופנה - כמו ALLSTAR ומיניהם ( סניקרס ) לבין נעליים מקצועיות להליכה וריצה: נעלי הליכה לקניון או לעבודה לא חיבות להיות נוחות כמו נעלי ספורט. רצויי אפילו שכך. נעלי ספורט לא נראות יפה עם ג'ינס ( במיוחד הלבנות ). זה ההבדל בין נעלי אופנה ונעלי ספורט. גיל.

eboy10

New member
../images/Emo45.gif

לא ברור לי כל הקטע עם האולסטר שהייתה פעם נעל ספורט... זאת בהחלט הנעל האחרונה שהייתי יוצא לעשות איתה ספורט. היא גורמת לשיפשופים ברגליים (ומעל הקרסול אם זה הסוג הנמוך) ומרגישים דרכה כל אבן קטנה שדורכים עליה. לבית ספר (חהחה אני מניח שאני כמעט היחיד בגיל הזה פה), לקניון, לאיזה יציאה או משהו של כמה שעות - סבבה. אבל לא ליותר ובטח שלא לספורט.
(כן, יש לי דעות נחרצות על אולסטר - סו?
)

Shy Guy

New member
זה באמת לא ברור איך הן שימשו כנעלי כדורסל. |:

נראה לי די נוראי להתאמן איתן.

למעלה