שאלה על נעליים

צביקה ה

New member
שאלה על נעליים

קיבלתי סכום נאה של 500 ש"ח מהורי לקניית נעליים. אני שנים קונה האש-פאפי בגלי, בדרך כלל מחפש את ההוזלות ותמיד שמח וטוב לי. אממה, התחלתי עבודה חדשה וחשבתי עם הכסף של הוריי לפרגן לעצמי. ניכנסתי בלי למצמץ לחנות של נעליי רוקפורט והמוכר בלי למצמץ דחף לי נעליים שבאמת היו סוף אבל כשהוא אמר לי את המחיר, 900 ש"ח, הורדתי את הנעל בשקט ואמרתי לו תודה. רק מה, כשחזרתי להאש-פאפי הישנים שלי הרגשתי כאילו אני הולך יחף אחרי הנעל של רוקפורט והתבעסתי. שאלתי היא: האם זה המחיר שצריך לשלם בשביל נעל איכותית או שבין ההאש-פאפי לרוקפורט יש גם נעלים לא פחות איכותיות שמגרדות את ה 500 ש"ח מלמטה?

Tali1912

New member
אין מה לעשות

רוקפורט זה ללכת עם להרגיש בלי, והנעליים מחזיקות שנתיים שלוש ולנעליים יש אחריות הם מתקנים אותם אם צריך ממש ו... אני לא צוחקת. בקיץ קץ זה המחירים שלהם. המוכרים יודעים למה הם לא ממצמצים שהם אומרים את המחיר, זה ליגה אחרת.

Fun Fair

New member
אני לא חושבת שצריך

לשלם 900 ש"ח על נעליים נוחות. אמנם רוקפורט הוא מותג מדהים והנעליים הן אלוהיות, אבל יש נעליים טובות אחרות. יש רשת בשם "הלב הכחול,. יש שם נעליים שהן ברובן "נעלי זקנים", א-ב-ל קניתי שם לפני שנתיים זוג נעליים (אמנם נעלי נשים, אבל עדיין...) קלאסיות, שחורות- עם עקב של 7 ס"מ שהוא פשוט בלתי מורגש!!! אני הולכת איתן ומרגישה שאני יחפה... מכיוון שנעלי גברים הן בד"כ יותר קלאסיות, אני ממליצה להעיף מבט גם שם. אם אתה באיזור ת"א- ברח' אבן גבירול יש לפחות 3 חנויות של נעליים אורטופדיות במחירים לא נמוכים, אבל נמוכים מ 900ש"ח...

Tali1912

New member
ברור..........

יש עוד חנויות נעליים שאפשר ללכת עם להרגיש בלי, אפשר לרכוש נעליים בטבע נאות, לחיפאים יש חנות גם עם נעלי איכות במרכז הכרמל <ליד סטימצקי > או בחנות נעליים במ. חורב . הבנתי שצביקה הופתע מהמחיר של הרוקפורט וגם שהמוכר אמר לו את מחיר הנעליים "מבלי להתבלבל"

צביקה ה

New member
וגם כבר קניתי, תודה

האמת היא שניכנסתי הבוקר לטבע נאות וראיתי נעליים יפות ונוחות בסביבות ה 500 ש"ח אבל באמת שאף אחת מהם לא התקרבה לרוקפורט. המוכר נתן קצת הנחה ואני הפעלתי את הספונסרים שלי (אמא, תהיי לי בריאה) כך שבסוף גם הנזק בכיס גם לא היה נורא. אז התחדשתי.

למעלה