שאלה על נירית אתמול:)

NeTuSh2

New member
שאלה על נירית אתמול:)

אני מתההההה עליה אבל אך אחד לא התבאס ממנה?.... 2. שמתם לה שיש לה אבוססיה לשיער? אני תמיד שמה לב לדברים כאלה.. כי יש לי משהו דומה

MrJacKasS

New member
אני התבאסתי...

ואני מתעב את האופי שלה. היא עישנה לפחות 3 סיגריות. אין לי בעיה עם זה, שתעשן, אבל למה שכולם רואים אותה? לדאווינים? לא הפסיקה לשחק בשיער. היה קטע שהיא שיחקה בפלאפון ובו זמנית ענתה בלי להקשיב כ"כ למה שהיא אומרת. עשתה טובה שהיא מדברת... איכס.

e X o T i C

New member
מצטערת לומר

אב הקטע עם הסיגריות (שלא ידעתי את זה לפני) די ביאס אותי

מה הקשר??

אם מישהו מעשן זה קשור לדאווין?? נו בעאמת?? יש אנשים שמעשנים. וד"א 3 סיגריות בשעה זה ממש כלום!!!

MrJacKasS

New member
ממש כלום.

כמה את מעשנת בשעה? חפיסה? אין לי בעיה שתעשן 20 סיגריות, תזריק לעצמה LSD, שתתאפר ותשחק עם השיער שלה כמה שהיא רוצה, שתעשה שיאים בסנייק, אבל את זה שתעשה בבית! לא באירוח בפורום שכולם רואים אותה. זה לא מכובד. יכול להיות ש... היא לא ידעה שמצלמים אותה?

מה רע בזה שהיה לה סבבה??

והיא ישבה בכיף עם סיגריה? נשמע לי שהיא הרגישה בנוח ובכיף איתכם! אל תחפשו סתם היא בן אדם בסך הכל!

NeTuSh2

New member
:)...

היא ידעה שמצלמים אותה היא לא ידעה ששומעים אותה:) חחחחח- חמודה

מה ניסגר איתך

אז היא עישנה אז מה? מה באמת ניראה לך שזה בשביל פוזה? אני מבינה אותה גם אני מעשנת.......זה לא אומר שיש לה אופי חרא........וגם לשחק בשיער אסור? סך הכול היא ישבה שם שעה וענתה על השאלות זה ברור שהיא תירצה לעשן......

NeTuSh2

New member
המממממ ../images/Emo35.gif?../images/Emo35.gif?../images/Emo35.gif

מי אמר ש א ס ו ר לה לשחק בשיער ... ?
טוב ..................

MrJacKasS

New member
ניצו"ש...

זה רק אצלי, או ש... יש רק 3 דפים פעילים בפורום?
מה קרה?!

MrJacKasS

New member
מה שמוזר זה...

שעד אתמול היו לא פחות מ-14 דפים פעילים (בגלל השרשור שאלות לנירית שתפס כמעט עמוד שלם) והיום יש 11 פחות

shirakl

New member
הסיבה שהיו 14 דפים פעילים אתמול

בפורום היא שלא כל השאלות שהופנו לנירית שורשרו אל שרשור השאלות שהיה מיועד לכך ולכן היתה הצפה אדירה בפורום. היום ישבתי ושרשרתי את כל השאלות לשרשור אחד ולכן הפורום הצטמצם עד מאוד ונותרו בו רק 3 עמודים פעילים, הבנתם
זה רק מראה עד כמה גדולה היתה ההצפה ואיזו עבודה קשה היתה לי...אז...תעריכו
סתם...
בקשר לביקורות שאתם מעבירים על נירית... אתם לא מכירים את הבן אדם, ומה שאתם עושים ממש לא הוגן. הבחורה ממש חמודה, וגם מאוד מאוד השקיעה בתשובות שלה לשאלות שלכם. הזמן היה מאוד מצומצם והיא השתדלה לבחור את השאלות שנכתבו כמה שיותר מוקדם כדי שיהיה הוגן
כמו כן נראה לי שהיא ענתה לכם תשובות מאוד יפות ומאוד השתדלה להעלות חיוך על פניכם
מה יש לכם נגד עישון
או נגד משחק בשיער
דוקא לדעתי זה היה יפה שהיא התנהגה בטבעיות גמורה על אף העובדה שזה היה אירוח ולא ניסתה להיות צבועה כמו שרוב האנשים היו עושים
תנסו לראות אותה כבן אדם כמוכם וכמוני שבא לדבר איתכם ולשמח אתכם ולא כעל שחקנית שאמורה להתנהג בצורה רשמית

למעלה