שאלה על נינג'ה

Moskito bz bz

New member
שאלה על נינג'ה../images/Emo92.gif

צהריים טובים לכל חברי הפורום!!!( למרות שקצת גשום) אני רוצה לשאול את דעתכם ולקבל מידע על החתיך הקטן מבין הסדרה הירוקה- ZX6 שנתונים 95-96 אז כל מי שיש לו מוסג על הדגם הזה כגון אמינות השילדה, אמינות כללית, מנוע, בלמים, מתלים, השוואה מול המתחרים באותם שנתונים (כמו FZR-R, CBR אולי R750 שנת 94
) מוזמן לחלוק איתי במידע הכל יתקבל בברכה, במיוחד מאילה שהכירו את הדגם על בשרם(במובן החיובי:) בתודה מראש, MOSKITO

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

menyk

New member
נינג'ה

ע"פ הכתובים של מוטו עד שנת 98-00 השלדה סבלה מסדקים בייחוד כלים שעברו התעלליות של ווילים ברוטליים.... האופנוע ספורטיוי ולא קיצוני מדיי . לגבי אמינות תלוי איך טופל לאורך כל הדרך ע"י הבעלים והמוסכים... במידה וטיפולים נעשים בזמן ואין הזנחה מכנית לא צריכה להיות בעיה ולכן בכל מקרה כדי לקחת לבדיקה !

® Road Runner

New member
אני אישית לא אוהב את ה ZX6R

ורכבתי עליו לא מעט... אני יכול להשוות אותו ל CBR600 מודל 94' שהיה לי כשנה ול R שאצלי כבר יותר משלוש שנים. אני לא אוהב אותו מכמה סיבות: דבר ראשון, לפי דעתי האישית הנדסת האנוש שלו לוקה בחסר בהשוואה לשניים האחרים שהזכרתי קודם לכן-אני לא גבוה במיוחד(1.80) והברכיים שלי תמיד התנגשו בקצות הפיירינג שלו בכל עמידה ברמזור, מה שחייב אותה לעצור עם פיסוק לא טבעי ומעצבן. המכלולים שלו(מתגים, רגליות וכיו"ב) עדינים מאד ונאים צעצועיים ושבירים.. נפילה קטנה עם הזדיק יכולה לעלות המון כסף(ויעיד על כך החבר שלי, בעל הנינג'ה שהאופנוע נפל לו מהרגלית ושבר רגלית מורכב, סדק במסיכה שבר בפלסטיק שעל מיכל נוזל הקירור וכו'..) אמינות שלדה, לפי מה שידוע לי, הדגם הנ"ל לא כ"כ מוצלח למרות שבזה אין לי נסיון אישי, הכל מסיפורים של בעלי ZX-ים אחרים. אמינות מנוע, מנוע אמין ביותר(בתנאי שמטפלים בו כמו שצריך וזה נכון לגבי כל אופנוע), בשנתיים שהאופנוע אצלי(האופנוע של חבר טוב שלי אבל נמצא אצלי רוב הזמן) לא נתקלתי בבעיה כלשהי. מתלים, לפי תחושת הישבן שלי, מתלים עדיפים משל ה CBR600 ומעט פחות טובים משל ה R. כוח מנוע, חזק מאד, לפחות כמו ה R שלי כרגע, בוודאי יותר מה CBR שהיה לי. רכיבה ספורטיבית, הייתי מדרג אותו אחרון מבין השלושה עקב קלילות יתר וחוסר הפידבק של החלק האחורי. עם ה CBR הרשיתי לעצמי יותר וביותר ביטחון, ועם ה R, הרבה יותר משניהם. בסופו של דבר, אני אישית לא הייתי קונה לעצמי את הכלי הנ"ל מהסיבות שציינתי למעלה אך זו דעתי האישית בלבד וישנם כאלה שכן מצליחים להתחבר אליו טוב יותר ואוהבים אותו. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

מה שאני יודע

עיצוב פחות אגרסיבי משל ה ZX6 , יותר נוח , אחזקה יחסית זולה ל ZX6 , להערכתי ישנם פחות אופנועים כאלו בארץ מאשר ZX6 אך אלה שישנם שמורים יותר. מה שבטוח השלדה שלהם לא שבירה כמו של הנינג'ה . מעבר לזה אתה יכול לחפש במוטו את המבחן על האופנוע הזה ועל כל אופנוע אחר.

Moskito bz bz

New member
תודה על המידע

כל המבחנים של מוטו זה טוב ויפה וקראתי את רובם, אבל מבחינתי לא כל כך לעניין מכמה סיבות: 1.הדגמים השתנו בצורה פנטסטית ומה שנכון לגבי ZX6 2000/1/2/3 בכלל לא נכון לגבי אותו דגם 94/5/6 2.בדרך כלל במוטו כותבים מבחן בשפה שאני לא כ"כ מבין: "... במבט מהצד, נראה כי ציר המצמד גבוה יותר מגל-הארכובה, ואילו ציר היציאה מתיבת ההילוכים יורד שוב מטה כך ששלושת הצירים יוצרים משולש במקום קו אחד. מנוע ה-X קצר בזכות זאת ממנוע ה-Y בכ-8 ס"מ!!!......" MOSKITO ודרך אגב אני לאאפגוש את החברים שלי מהפורום במסיבת העצמאות של תפוז אנשים! (צעיר מדיי/23)

אני מדבר על מבחנים מגיליונות ישנים

שם תמצא מבחנים על הדגמים שאתה מחפש . תוכל להיעזר במחירון של מוטו (מוטומדריך) שם בסקירה של הדגמים רשום ליד כל דגם באיזה גליון היה המבחן. מעבר לזה אל תיגע ב ZX6 מהמודלים הללו - רובם שחוטים ושלדותיהם שבורות

® Road Runner

New member
האופנוע לא שלי ....

אבל נמצא אצלי יותר ממה שנמצא אצל בעליו... מדובר על דגם 96'

למעלה