שאלה על נין-ג'יטסו

frodo1

New member
שאלה על נין-ג'יטסו

אני אומנם לומד נין-ג'יטסו אבל אני חדש בתחום ואני לא מבין על זה הרבה אז יש לי כמה שאלות בנושא: 1. בנין-ג'יטסו יש שיטות כמו בקונג פו וכאלה? 2. לאומנות הנין-ג'יטסו יש קשר כלשהו לנינג'ות? 3. מהי ההיסטוריה של הנין-ג'יטסו? אם מישהו יכול לתת לי אתר שיסביר לי על כל אלה? רצוי בעברית. בתודה מראש.

frodo1

New member
תודה רבה

אם תוכל לשלוח לי עוד מאמרים זה מאוד יעזור. בתודה מראש.

frodo1

New member
אם מישהו יכול לתת לי עוד מאמרים

זה ממש יעזור לי. בתודה מראש.

המלצה חמה

אני רואה שאתה שב וכותב הודעות בפורום ומגלה הרבה עניין בשיטה שאתה לומד, וזה בהחלט ראוי להערכה. יש לי הצעה בשבילך. נסה בדרך כלשהי - דרך חנות ספרים בארץ או דרך אתר כמו www.amazon.com - לרכוש את הספר Comprehensive Asian Fighting Arts של דון פ. דראגר ועוד אחד ששם משפחתו סמית'. הספר כתוב באנגלית לא קלה, אבל אני מאמין שאם אתה מספיק מתעניין, תסכים להתאמץ ולהיעזר במילון. זה גם יישפר את האנגלית שלך. בספר הזה יש מידע רב על נינג'וצו, ולמעשה על הרבה אומנויות לחימה באסיה, והוא מהווה מבוא מצויין לכל מי שמתעניין באומנויות לחימה. אם וכאשר תסיים את הספר הזה, תוכל לעבור לספר שדראגר כתב רק על נינג'וצו. אבל לטעמי כדאי להתחיל עם הספר הזה. שיהיה בהצלחה, לורנס

ספרות

פרודו יש ספרות מגוונת בנושא תיפתח אמזון ותקיש נינג'יצו ותתחיל להזמין לקרוא ולדעת .שלך הששת.

../images/Emo124.gifטוב מעט עזרה

כנס לאמזון משם לספרים משם לאומנויות לחימה -הקש נינג'יצו . מצאת נינג'צו תן בו ביס....לא טעים... אם עדיין יש לך בעיות אני אשלח לח בפרטי רשימה של כ14 ספרים בנושא שלך הששת

למעלה