שאלה על ניילון מפות

• פותח הנושא dudid
  • פורסם בתאריך

dudid

New member
שאלה על ניילון מפות

שלום לכולם, יש לי בעיה שאולי תוכלו לעזור לי בה - זכיתי במכרז בסט מפות סימון שבילים, אבל הם לא מנויילנות. ניסיתי לברר מחירי נילון/למינציה אבל לא הצחתי למצוא מקומות שעושים את זה ובזול. ידוע לכם אולי על מקום כזה לניילון 20 מפות, כל את 110 על 80 ס"מ, ועדיף כמובן כמה שיותר בזול... תודה דודי

הכי זול..

אבל דורש מאמץ.. לניילן לבד.. לא חייבים הכל בפעם אחת. אתה יכול לרכוש ניילון בעוביים שונים, ע"פ רצונך, בחנויות למוצרי בניין או ניילון חממות וזה יצא לך הכי זול. קצת נייר דבק ועוד מישהוא שיעזור, ויש לך מפה מנויילנת. או לחילופין ניילון שקוף נצמד.(עדיף מלמינציה כי זה יותר גמיש) אני ניילנתי ככה מלא מפות. אם בכל זאת תרצה למינציה.. יש בדרך כלל בכל מוסד אקדמי איזה מרכז פדגוגי שמחזיק מכונות כאלו, אם יש לך חברות שלומדות חינוך למשל, אני בטוחה שתמצא כזו מכונה, אבל לא בטוחה מה העליויות. ובכל מקרה סחטיין על הזכיה, גם אני רציתי אבל התעצלתי לנסות

ניסיתי ניילון נדבק, לא רעיון טוב

אם רוצים שהמפות תהיינה באמת עמידות למים ולזעה, שווה להשקיע את הכסף ולניילן אותן במכונה ולא ידנית. אגב, מניסיון אישי, המפות מנייר יופו עמידות למים - אבל לא לזיעה, שמוחקת את תוכן המפה..

האמת...

שהשימוש שאני עושה במפות הוא לא כזה אינטנסיבי, בטח לא כזה שדורש חסינות בפני זיעה
אז לדעתי זה עדיין רעיון טוב ומספק. אם מתכוונים להוציא למפות את המיץ, אז או קיי, מקבלת את התגובה

ashmash

New member
אני קניתי בעבר באופיס דיפו

המחיר לא זכור לי, אבל הוא לא בשמיים... בכל אופן, צריך מעט קורדינציה ושני אנשים בשביל שהניילון יצא כמו שצריך.

למעלה