שאלה על ניטרוקס

yochaib

New member
יש כמה גופים מסמיכים כל אחד ושיטתו

יש את ANDI שבשלב ראשון מסמיך לשתי תערובות ובשלב שני את כל היתר ויש את IANTD שמסמיך כבר בשלב הראשוןל 40 % יש הבדלי גישות מאוד משמעותיים בין שתי הגישות לגבי ההכנות שהציוד דורש ויש גם את TDI וPADI שמסמיכים נייטרוקס אבל אני לא מכיר את השיטות שלהם! יוחאי

אילוניק

New member
חי בר נשמה ניסיתי להסביר משהו

אם הובנתי על ידך לא נכון למרות ההסבר אני לוקח הכל בחזרה מבקש ממך סליחה שיהיה לך אחלה שבוע בידידות (האיקונים לא עולים ) אייקון של פרח עץ שלם

rmihaeli

New member
במדוזה זה לא בדיוק 100 ש"ח

צריך להתקשר למועדונים ולראות מה הם מציעים לך תמורת הכסף שאתה משלם.במדוזה הם לא מספקים את הספרות אותה אתה צריך לארגן לבד..(תוספת קטנה של עוד כמה שקלים...) בכל מקרה.. כדאי מאוד להתקשר ולברר מדוע ישנם הפרשי מחירים ומה אתה מקבל תמורת הפרשים אלו.

Guppy

New member
קורס נייטרוקס במדוזה 100 ש"ח פונקט

כולל ספרות, כולל תעודה

ספוקי

New member
100 שקל , כולל ספרות, תעודה...

והם אפילו מכניסים קורס נייטרוקס לחבילה.

n o a 17

New member
ספוקי צדקת../images/Emo45.gif דיברתי עם נועם

ובכל זאת מאין נובעים ההפרשים הגדולים במחירים במועדונים השונים??

ilanbt

New member
זה נובע

מזה שבIANTD קורס הנייטרוקס לא מכיל צלילות (לטעמי בצדק) ובשאר הארגונים כן.

דבל דוג

New member
תגובה

מאוד מעניין לשמוע את זה. דווקא אני בקורס נייטרוקס שעשיתי באילת קיבלתי גם ספר וגם תעודה, חוץ מזה קיבלתי מהם אי- מייל בשבוע שעבר על קורס נייטרוקס במרכז שעולה 100 ש"ח וכולל גם את הספר וגם את התעודה. אולי כדאי שתבדוק לפני שאתה מפרסם..

The komoRnik

New member
אכן בתור אחד שעשה במדוזה הרצליה

ושילם רק 100 ש"ח הכול כולל הכול ,ובתור אחר שמבקר גם במדוזה אילת הרייני לבשר גם שם המחיר עדיין 100 ש"ח רק שם יש גם תוספת (לא של כסף אלה של תה חם ופירות
) ,ובנוסף ידידה שלי עברה בסופ"ש האחרון במדוזה הרצליה קורס באותם התנאים ,ואם זה לא מספיק ? אז אפילו העבירו ספר נוסף לי לאחר ששלי היתנדף לו... עם חיוך וללא תמורה נוספת , נ.ב כמו שאני הכרתי את נועם והצוות אז אפילו מישתדלים להתאים שעות לנוחיות הלקוח ובמידת האפשר אפילו ואתר אנשים (שידוע להם שמעונינים) כדי לקדם קורס ,במצב שאני נוכחתי ידידה שרצתה לעבור קורס נועם ניזכר שהיתה מישהי אילתית שהיתה מעוניינת ואז החל "מסע" לאיתורה שלקח משהו כמו 10 דקות כדי לנסות לצוותה לפרטנירית לבצע קורס ניטרוקס (כן מדובר על קורס נייטרוקס לזוג ,ממש פריבילגיה לדעתי) . אני חושב שאיין מה להוסיף...

דבל דוג

New member
תגובה ל yochaib

אני לא יודע מי את אבל אני יודע דבר אחד שאת מדברת שתם נראה לי כדי להשמיץ

yochaib

New member
יוחאי בשן מת"ז 027849637

עכשיו אתה יודע מי אני תוסיף על זה שעשיתי לאחרונה קורס במדוזה(אילת) שעלה 100 ש"ח וכלל הכל אם השמצתי אותך אשמח אם תראה לי איפה..וכמובן שאתנצל מייד! בינתיים אמירת 'לא נכון' לא נתפסת בשום מקום בעולם כהשמצה

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יתרון הנייטרוקס ב40 מ' לא משמעותי ?

אז כמו שאמרה המורה צפנת לנוסע ניסו "בוא נחשב יחד". NDL ל 40 מ' (מחושב עפ"י טבלת ההתאחדות) = 7 דקות. NDL ל 40 מ' בתערובת 32% = 15 דקות (חושב לפי לחץ חלקי 1.6 בטבלה של ANDI). משמעותי או לא ? רגע, זה לא הכל, ב40 מ' יש לנו לפחות 2 דקות ירידה ועוד כ 4 דקות עליה עד ההגעה לחניית הבטיחות, כמה זמן תחתית נטו נשאר ? נכון, דקה אחת. כשנוריד את 6 הדקות מזמן התחתית נטו שמאפשר הנייטרוקס קיבלנו 9 דקות, כלומר פי 9 זמן תחתית נטו. עדיין חושב שזה לא משמעותי. נ.ב. גם אם תחשב לפי הטבלה הכי שמרנית ולפי לחץ חלקי של 1.5 עדיין תקבל תוצאות משמעותיות מאד !

רוזוב

New member
שיח - מסכים איתך מאוד

אבל שכחת לציין את האופציה לצלילת מחשב שתשיג שיפור אפילו עוד יותר משמעותי ... טל

למעלה