אילוניק עשית ממני מינימום הרשעות
לצלילה (הקטגור התליין והשופט)
בא בחור חביב (WHITERABBIT) ושאל שאלה חצי סתומה- הוא לא אמר "עשיתי נייטרוקס ויש לי שאלה" או "אני מתלבט אם לעשת קורס ורוצה לדעת אם אני ארוויח יותר זמן תחתית" וכו'. אז לנגד עיניי ראיתי שתי אפשרויות (יש יותר אבל לא משנה): 1. הבחור עשה קורס נייטרוקס ולא זוכר או לא הבין. עכשיו אני לא מאלה שאוהבים להפחיד או להגיד שצלילה לא לומדים באינטרנט, אבל אם הבנאדם עשה קורס נייטרוקס ולא יודע את התשובה לשאלה הנ"ל, אז לא משנה בכמה צמר גפן עוטפים את התשובה- בנאדם כזה אם לא ירענן את הידע שלו ומהר הוא יתוסף במוקדם או במאוחר לסטטיסטיקה. אז אמרתי לא לחזור על החומר. אני חושב שזו עצה טובה. 2. הבנאדם רוצה לדעת אם כדאי לו לעשות קורס מבחינת רווח בזמן תחתית- אני חושב שנתתי לו תשובה הולמת, מנומסת, נכונה (כמעט- אני תמיד מעגל את התוצאה של העומק שמתקבל כלפי מטה), ואפילו המלצתי לו לעשות קורס נייטרוקס ללא קשר להארכת זמן תחתית- כי זה טוב ויותר בטוח. לגבי הארכחת זמן תחתית- אני באופן אישי מעדיף שלא להתחשב בזמן תחתית ארוך יותר אלא לצלול נייטרוקס לפי זמני אוויר (ואם צריך אז לדאוג להסמכה מתאימה כדי לאפשר זמן תחתית ארוך יותר
), אבל אולי זה רק אני
אז למה אתה בא בטענות? אם WR היה שואל אחרת גם היה מקבל תשובה אחרת ובכל מקרה הוא קיבל תשובה עניינית ואף אחד לא התנפל עליו- לדעתי זה היחיד שמרגיש שכל דבר שוקרה פה בפורום אנשים מנסים להעליב או להתנפל על אנשים בחוסר סובלנות- זה אתה... וזה בידידות כמובן
בקיצור- אני לא מסכים עם שום מילה ממה שכתבת במיוחד עם הקטע הזה של שופט/קטגור/תליין פשוט ניסיתי לענות על כל האפשרויות בשאלה של WR ואני עומד מאחורי התשובה שלי. תקרא עוד פעם מה שכתבתי לו בצורה רגועה ותראה שאין שום התנפלות, העלבה, הפחדה או כל דבר אחר מעבר לשתי תשובות אפשריות לשאלה שלו. וכן, ה-"כמה דקות" האלה משמעותיות מאוד והלוואי וכל מפעילי הספארי בעולם יתחילו לאמץ את הנייטרוקס בתור ברירת מחדל כי המצב כיום רחוק מזה- וחבל.