שאלה על נול....

אורלי99

New member
שאלה על נול....

קניתי נול קטן (בתחביב לכל עת) ואני לא כל כך מסתדרת איתו... יש פה מישהי שארגה בו כבר??? נדמה לי שנטלי הראתה פה עבודות שלה....אז אולי אם היא תרים את הראש שלה מעיסת הנייר היא תוכל לעזור לי עם הנול.... (
נטלי??? תסתכלי על המחיר
....)

למה נגה, הבן שלי בן 5

אורג בנול שקניתי באיקאה, בסופו של דבר נחבר בד מאחור בתפירה גם כן שהוא יעשה לבדו, ויהיה לו תיק ספריה נפלא. גילגולית.

Lורליי

New member
גם לי יש נול

באיזו בעיה נתקלת? אני הכנתי קולרים לחתולים שלי...

אורלי99

New member
אז ככה....

קשרתי חוטים לפיסת הקרש שבקצה והעברתי את החוטים בחריצים. הבעיה הראשונה לאן אני קושרת את החוטים??? האם זה נכון לקשור אותם לשני הפינים שבקצה השני??? בעיה שניה: אני משחילה חרוזים בתוך החוט וצריכה להכניס בניצב לחוטים המתוחים אבל אני לא מבינה איך הם אמורים להתפס??? זה צריך להיות שתי וערב??? אני מחפשת בנרות אתר שיראה איך אורגים בנול לחרוזים ולא מוצאת....אז אם את מכירה תביאי לי קישור בבקשה. תודה רבה

Lורליי

New member
לקשור זה בסדר

אני מכניסה אותם עם הפינים ז"א מכניסה לחור ואז מחזקת עם הפינים. עכשיו... חוט ומחט, את הקצה תקשרי לחוט הראשון שעל הנול. קחי חרוזים כמספר החוטים שקשרת שימי על המחט ואז שימי על החוטים. עכשיו תחזיקי את החרוזים ככה שתראי את החורים שלהם מלמטה, ואז שוב להשחיל את המחט (מלמטה). את אמורה להעביר את המחט פעם מעלה החוטים שעל הנול ופעם מתחת להם. מקווה שיצא ברור בהצלחה אני אחפש את ההוראות שצורפו לנול שלי אולי הם יהיו לעזר

אורלי99

New member
תודה רבה...

אני אנסה, זה יהיה כבר מחר, אם תמצאי את ההוראות אני אשמח לראות אותם. תודה רבה ולילה טוב

דניעל

New member
רק רוצה להדגיש

אחרי שהבנתי שמדובר בנול לאריגת חרוזים... לא אורגים כאן שתי וערב. החוט עובר דרך כל החרוזים מצד אחד של החוטים (נגיד מעל), ואחר כך בדרך חזרה, מהצד השני (נגיד מתחת) ועוברים לשורת החרוזים הבאה.

natali_rh

New member
../images/Emo6.gif כבר יומיים הראש שלי במקום אחר

חברה הכי טובה שלי ילדה לפני יומיים ועכשיו תוך כדי הדפסת הזמנות לברית הצצתי להתעדכן בפורום. אז לפני שיהיה לי זמן לחזור לעיסת הנייר היקרה שלי.... תשאלי כל אשר תרצי יקירתי, אני פה מדי פעם...

למעלה