שאלה על מתנת פסח

שאלה על מתנת פסח

מה אתן נותנות לעובדות בפסח? תלושים? תווי שי ? כרטיסי מתנה?
כל שנה אני מתלבטת.
תלושים - במקום אחד הם שווים 100% ובחנות אחרת רק 80% וכדומה .
כרטיסי מתנה נטענים - של איזה חנות?
מה אתן נותנות / הייתן מעדיפות לקבל?
כסף מזומן - אם אני נותנת מתנה הייתי רוצה שהן יוציאו אותה על עצמן , לא על ניהול שוטף של הבית.
בשנתיים אחרות נתתי מתנה צנועה ועשיתי להן כרטיסי מתנה של סופר-פארם כי חשבתי ששם יש מגוון מוצרים ואפשר לקנות גם דברים בשביל עצמן וגם מי שמחליטה דברים הביתה או לילדים.
כמה גם נהוג לתת?
אפשר לשמוע

השנה לא יודעת מה נקבל-כי אני בגן חדש

אבל בשנים הקודמות קיבלתי תווי שי/כרטיסי מתנה על סכום של 250/300 ש"ח.
הייתי גם בגן שסתם קיבלנו שוקולדים בתוך קערה (ואנחנו היינו אלה שמילאנו לעצמנו את השוקולדים בתוך הקערה וארזנו
).

כל הכבוד לך שאת דואגת וחושבת מה יהיה הכי כיף לקבל

לדעתי-תווי שי/גיפט כארד זה הכי נחמד לקבל -רצוי כאלה שלא מגבילים לחנות אחת אלא לכמה אפשרויות.

ani gabriella

New member
אני נותנת גיפט קארד של תו הזהב

הוא נותן מענה להרבה חנויות, שכל אחת תלך ותקנה לעצמה מה שהיא רוצה, נראה לי הכי פרקטי

תודה

אתן נותנת/מקבלת גם מתנה וגם תווי שי?
אני תמיד משלבת ואז המתנה נראית לי "ענקית".
חשבתי לתת מתנה סמלית (משהו בלא יותר מ30 - 40 ש"ח קשה לי לתת רק תווים , לא יודעת למה. זה לא מרגיש לי מתנה) ולתת תווים/גיפט כארד לפי הוותק -
החל מ250 - 300 לעובדת הכי ותיקה ועד 150 לעובדת הכי חדשה (שתסגור בעזרת השם שלושה חודשים של עבודה בגן בפסח).
נראה לי לא "בסדר" לתת לעובדת שעובדת איתי 10 שנים כמו שאני נותנת לעובדת פחות מחצי שנה עובדת בגן.
מה דעתן? מספיק? צריך להוסיף ?
כנראה שגם הוועד יקנה לנו משהו, הם אספו כסף אבל אני לא אוהבת שהן להסתמך על מתנות מההורים ואני משתדלת לתת משהו מכובד מעצמי כך שאם ההורים מאכזבים, האכזבה של הצוות לא גדולה.

ani gabriella

New member
זה רעיון נחמד להוסיף משהו קטן

אבל אני בדרך כלל לא מיישמת, נותנת רק את התו, סתם מעצלות נראה לי. אם אני מוסיפה זה ברמת השוקולד הקטן וכמובן תמיד כרטיס ברכה.
מה שכן, אני נותנת לכולן את אותו הסכום, כולן עובדות קשה, זה לא קשור לותק בעיני...

שאלה אישית אני יודעת אבל....כמה את נותנת?

כמה את נותנת?
אני אף פעם לא יודעת איזה סכום הוא מכובד.
הרי בארגונים שבהם נותנים את הסכומים הגדולים חלק מהכסף בא מהעובד (מהמיסים של הוועד כוונתי).
כאן רק אני נותנת ואני לא רוצה לתת יותר מדי וגם לא פחות מדי.
מה נהוג?
אצלי הן מקבלות ממני (כלומר לא מהוועד) בונבוניירה בראש השנה, מתנה צנועה בחנוכה, בפסח משהו ומתנת סוף שנה שהיא כאילו המתנה ה"יקרה".
איך אצלכן נהוג?
מצאתי את האתר הזה למתנות אני חושבת שאזמין ממנו איזה מתנה קטנה.
דברים חמודים וזה גם תרומה.

ani gabriella

New member

נתתי 150 בראש השנה ובפסח 250. בסוף שנה מוציאה את כולן על חשבוני לארוחה מפנקת במסעדה, הן בוחרות את המסעדה וכמובן מזמינות מה שהן רוצות, זה ערב מאוד כיפי לכולנו.
יש לי צוות של 6 בנות.

גם אני מתלבטת כל שנה

משוטטת בחנויות, משוטטת ברשת ולפעמים מצליחה לקלוע למשהו ממש מתאים. לפעמים לא. אני מעדיפה לפנק, למצוא מתנה שהבנות היו רוצות לעצמן אבל לא "יבזבזו" עליה כסף. וזה מה שמכוון אותי בחיפושים. תלושים למשל , נצרכים בהוצאות השוטפות ולא באמת מפנקים.
השנה אין לי רעיונות. האמת שעדיין לא התעמקתי בחיפוש. אם יש למשהי רעיון אשמח לקרוא עליו כאן.
חג שמח ומבדח לכולכן

galizoe

New member
רעיונות שקיבלתי ואהבתי:

אישית אני מעדיפה תלושים ולבחור לעצמי, כי לקבל משהו שלא קולע זה מאכזב. אבל בתחום ה'פינוק שלא הייתי מוציאה על עצמי' קיבלתי פעם (מהורה בסוף שנה) זוג כרטיסים לסרט v.i.p בסינמה סיטי. עניין של 200+ ש''ח שבחיים לא הייתי מוציאה על סרט אבל היה מיוחד ונחמד... אפשר כמובן גם תלושים לארוחה מפנקת במקום.

בשנה שעברה נתתי מתנה ממילגה

יש לי שם כרטיס חבר, והם הציעו כרית שלהם שנראית כמו כרית טיסה אבל הרבה יותר נוחה מחבקת בקבוק יין טוב של עמק האלה.
לעובדות פחות ותיקות נתתי רק כרית.
העובדות התלהבו והיה מקורי ויפה.
השנה אני מתלבטת... חושבת על כיוון של ערכת קפה, כי הפעם זה מתאים לכולן באופי. ואולי לשלב בתוכה כבר את המצרכים לקפה/תה

למעלה