שאלה על משקפי סקי

yuval123221

New member
שאלה על משקפי סקי

אני ואבא שלי נוסעים בסוף השבוע לחופשת סקי למשך שבוע בספינדלרוב מלין בצ'כיה ואין לנו עדיין ציוד (אנחנו נשאיל מחברים ונקנה מה שצריך בימים הקרובים) שנינו מרכיבים משקפיים לראייה לרוחק עם מספר גבוה (5) אנחנו חייבים לעשות משקפי סקי עם משקפיים (שהעדשות הן משקפיים, שכחתי איך קוראים לזה) או שיש משקפי סקי שאפשר להלביש על המשקפי ראייה? איזה פתרונות יש? (אנחנו לא מתכוונים לעשות משקפי סקי עם עשדות ראייה, זה מאד יקר במיוחד עם המספר הגבוה שלנו) עדיף לא לנסוע?

z x 7 r

New member
מס' 5 זה לא כזה גבוה

ידידה שלי הייתה בסקי לפני כמה שבועות היה לה משהו כמו מינוס 6. למה לא לנסות עדשות מגע יומיות? אפשר לקנות קצת - למשל קופסה אחת, וזה הרבה יותר נוח ממשקפי ראיה.

raanan30

New member
כמובן שהכי נוח עם עדשות

אבל אם קונים או מלווים מחברים, פשוט לוודאות שהגוגלס OTG ככה שאפשר לשים מעל משקפיים (OTG - Over The Glass)

yuval123221

New member
אמרו לי...

באתרי סקי בטוח יש משקפי סקי OTG לקנייה? אמרו לי שבאתר סקי שאני הולך אליו החנות סקי זולה פשוט כמה בארץ יעלה סוג כזה של משקפי סקי? (בקשר לעדשות מגע - אסור לי כי יש לי אסטמה של העיניים (יובש בעיניים) ולכן זה יכול להרוס לי את הראייה עוד יותר) ואמרו לי שצריך לקנות נעלי שלג ולשים כזה משהו מגמה בסוליה שזה כאלה קוצים או משהו כזה כדי לא להחליק מהשלג איך קוראים לזה? ואיך קוראים לדבר הזה נגד כניסת שלג לנעליים?

ממליצה על הOTG של GIRO

גלשתי שבוע עם אחד ממשקפי ה OTG שלהם, אחרי שלא הבנתי בכלל איך אפשר לגלוש עם גוגלס כלשהו, עם או בלי משקפיים היה נוח מאוד. מומלץ

marceloros

New member
מנהל
לא חייבים שום נעלי שלג

ולא קוצים ולא נעליים, לא צריך להגזים. רק להיזהר, ואם מחליקים ליפול על התחת ולדעת גם לצחוק מזה. גוגלס OTG עובד גם בסוג זול, פשוט וישן.

למעלה