שאלה על משקל

FIRE GODDESS

New member
מצטרפת לשאלה../images/Emo45.gif ואם להיות יותר ספצ

ספציפית-מאיזה משקל לא מגייסים לקרבי?

איזה שטות, אני שוקלת פחות מ46

ולא הורידו לי פרופיל על זה. המשקל תלוי בגובה, זה הכל יחסי, נקודה. תאר לך בנאדם 1.80 ומישהו אחר 1.50 ושניהם ישקלו 46 נראה לך ש1.50 נמצא באותו התת משקל כמו ה1.80?

היו צריכים להוריד לך, טכנית

זה מה יש...הצבא דפוק ולא מבין שהגובה והמבנה של הגוף משנה. מתישהו הוא יעבור לעבוד לפי BMI, בעוד 30 שנה בערך.

devilz

New member
אל תקשקש/י...

זה תלוי בגובה בבנאדם במבנה גוף.. זה לא כל כך מכליל... אני יכולה להגיד לך בשיא הבטחון שעל המטר 60 שלי וה43 קילו... אני לא בתת משקל...(ויש לי רופאה שתאשר... גם זאת בצו ראשון הסכימה שאין בעיה במשקל שלי... ועדיין שמה לי 64 כי: "צהל לא מאפשר לבנות ששוקלות פחות מ50 קילו להיות לוחמות...")

izzy88

New member
?????????

אממם.... זה כן תת-משקל..... אם ל-1.65 50 קילו נחשב בעקרון לתת-משקל - ל-1.60 43 נחשב לתת משקל. זה שזה לא משפיע עלייך זה משהו אחר.

YanivM17

New member
זה בולשיט

לי הורידו פרופיל על זה (שקלתי קצת יותר...) ואני לוחם זה שטויות במיץ לבנות הדרישות להיות לוחמת יותר גבוהות אבל סך הכל אפשר להתגייס ואפילו להיות ללוחמים..(שוב כנראה שלוחמת לא אבל תפקידים אחרים אין סיבה שלא)

טוב אז ככה -

אני לא יודעת אם מי שפתח ת'שאלה הוא בן או בת. אבל אחריו שאלה בת, על קרבי... מנוב' 05 או דצמבר 05 יצאה פקודה - בנות ששוקלות מתחת ל50 קילו - יקבלו פרופיל 64, ע"מ שלא יוכלו להיות לוחמות. זה תלוי כמובן בגובה והכל, אז לא כל בת ששוקלת פחות מ50 יש לה 64... בנות שרוצות להיות לוחמות - פחות מ50 קילו - לא יגיעו לזה. חוץ ממני

זה לא תמיד נכון.

אני 1.62 שוקלת 43 קילו [ולא, אני ממש לא אנורקסית וכו', פשוט מבנה גוף גנטי וחילוף חומרים מהיר] שאלו אותי אם זה נובע מאנורקסיה, אמרתי שלא ושזה תורשתי וזהו נתנו לי 97 זה נורא תלוי

רן88

New member
זה לא עובד לפי משקל, זה עובד לפי

BMI (שזה Body Mass Index). אני מתעצל לחפש עכשיו טבלה או אתר שמחשב לך את זה, אבל חיפוש זריז בגוגל ימצא אתר כזה ברגע. את סף ה-BMI אני לא זוכר (אולי 17), אבל זה לא לפי משקל בלבד.

galhd

New member
זה לא תלוי בגובה...

זה ממש לא תלוי בגובה... אם זה היה תלוי בגובה לא היה פרופיל 45 על תת משקל אני מטר חמישים, ואני שוקלת סבבה לגמריי ביחס לגובה שלי, המשקל שלי פרופורציונאלי לגוף... אבל בכל זאת הורידו לי פרופיל על תת משקל...

א י ןש ם

New member
גם אצלי זה בערך ככה...

רק שלי הורידו רק ל-64 (ואני 1.60). לפי מה שנראה לי הם כנראה מודדים זאת ביחס לגובה אבל רק מגבול כלשהו..., ז"א שיש איזשהו משקל מינימלי שמתחתיו מורידים לפרופיל מסוים... או שהם לוקחים (לדוגמא) את אלו שהגובה שלהן הוא מטר חמישים עד מטר שישים ומחשיבים אותן לקבוצה אחת (וכמובן שאותן תנאי המשקל חלים עליהן אם ככה...).

f10

New member
בין 18.5-22 זה משקל תקין

אתה יכול להעלות/להוריד במשקל עד שה BMI שלך יהיה 25 או מהכיוון השני: 18.5, ועדיין המשקל שלך יחשב לתקין. גם ה BMI שלי קרוב ל-22. מבחינה אסתטית, לטעמי, ה BMI הזה בשילוב גוף שרירי ומעט אחוזי שומן הוא טוב. בניגוד לכך, BMI של 22 יכול להיות גם למי שיש לו גוף פחות שרירי וקצת יותר אחוזי שומן (לצערי זה תקף לגביי). בכל מקרה - תשובה ישירה לשאלה שלך: לא, BMI 22 זה לא הרבה (ותוספת אחרונה: זה גם לא קצת).

למעלה