שאלה על משחק...

bleach16

New member
שאלה על משחק...

על KOTOR2. אני מודה ומתוודה,הורדתי אותו מהאינטרנט (באופן חוקי למהדרין!) .המשחק מגיע בתור ארבעה דיסקים,ואין לי שמץ של מושג איך להתקין אותו. (והוא גם באיטלקית...). אם מישהו יכול לעזור לי,אני אשמח... נ.ב- אם ההודעה הזאת בכל זאת לא חוקית,אני מתנצלת...

tactical

New member
מעניין אותי לדעת...

אם הורדת את המשחק מהאינטרנט... איך בדיוק זה חוקי למהדרין?

KingpinEX

New member
בידיוק...

ואם את חושבת שזה לא חוקי למה אמרת את זה בכלל יכלת לשקר ולהגיד שקנית... בכל מקרה... תורידי מחדש אם זה באיטלקית חפשי גירסה אנגלית.

funkey monkey

New member
יש שירות שמאפשר להוריד משחקים בכסף.

אילנה, אבל למה באיטלקית? :|

Inlor

New member
יש פתרון

תלמדי איטלקית, או שתורידי גירסא חדשה ותלכי לאכול לזניה עד שזה יסיים להוריד :) דרך אגב, זה גירסאת ISO?

tactical

New member
יפה.....

שאף אחד בשרשור הזה לא חשב על האופציה של ללכת לקנות את המשחק.... בקיצר לא חוקי לדבר פה על הורדות....

Inlor

New member
לקנות?

מזה לקנות משחק??? דבר עברית בן-אדם! מילים שכולנו מכירים

tactical

New member
אני מצטער, הנה אני יסביר את עצמי...

לקנות - החלפת מוצרים או שרותים תמורת כסף... הוראות הפעלה: 1. צא מביתך, תיזהר במעבר החציה וגש לחנות הקרובה לביתך. 2. בקש מהמוכר את המוצר הרצוי. 3. הוצא כסף מן הכיס ותן אותו למוכר בתמורה למוצר הרצוי. 4. קח את המוצר וצא מהחנות וחזור לביתך, תיזהר שוב במעבר חציה. הנחת עבודה: 1. יש לבצע את השלבים עפ"י הסדר הנ"ל. 2. במקרה של תקלה יש לצאת מנקודת הנחה שאחד מהשלבים לא בוצע כנדרש.

Inlor

New member
למה לשלם? :)

מממ.. לשלם עבור המוצר? רעיון חדש.. אבל לא נראה לי שהוא יתפוס... אני בעד הגירסא העצלנית, השאר בבית במזגן, הורד חינם, שחק חינם, דפוק את המערכת :)

למעלה