שאלה על מר בוקי נאה

droriko

New member
שאלה על מר בוקי נאה

כל הזמן מדברים על זה שהוא אמר על אושרי שהוא מהטיפוסים האלה שכותבים עליהם בעיתונים? מתי הוא אמר את זה בכלל?

droriko

New member
אגב העריכה עשתה לו עוול

או חסד, תלוי איך מסתכלים.

בהישרדות הציגו אותו בתור בן אדם עם ראש מכופף שמתחמק מריבים. ועכשיו אני רואה את הפרק האחרון של וילת הסלבס והוא אומר שם "כן אני יודע שהיו לי התפרצויות במשחק" וכולם מחייכים חיוך של הסכמה. נראה לי שהבוקי שהראו לנו והבוקי האמיתי אלה שני דמויות שונות לגמרי.

פשוט מאוד

אושרי לא ידע על הלכלוכים של בוקי מאחורי הגב.
כל הסיפור של ה"סחיטה באיומים" ו"על אנשים כאלה כתבתי בעיתון" נאמרו כמו שבוקי יודע לעשות - מאחורי הגב וכשלכהן אין אפשרות להגיב.

תורג'מן עדיין היה על האי כשזה נאמר, ואיך לא מול גיא זוארץ כשבוקי יודע שלתורג'מן אין ממש הזדמנות להגיב על הטענות הללו כי צריך להניע את התכנית קדימה ולהשתתף במשימות וכשתורג'מן עצמו באופן כללי בקושי דיבר איזה יומיים מההלם של ההדחה.
תורג'מן או אחרים העבירו לאושרי כהן את המידע על הדברים המכוערים שבוקי אמר.

בוקי כמו שפן אחרי שאושרי עימת אותו עם הדברים "התנצל", זה לא מפריע לו כמעט שנתיים אחרי לכלכך עליו מאחורי הגב למרות שלא עשה לו כלום.
יותר מזה הוא מגדיל ומשתלח בבן אדם שהסכים לסלוח לו, בן אדם שלא עשה לו דבר וחצי דבר.
מילא היה נכנס ככה בתורג'מן או בענת או באנה, בוקי הוא פשוט זבל של בן אדם.
לא פחות, תורג'מן הכלום מלאך לידו.

black scar1

New member
אחרי ההדחה של אושרי

במשימת הפרס, ושוב מולו במועצת השבט של ההדחה של יוליה כשאןשרי נינ במושבעים.

ובמשחם ראו מלא התפרצויות שלו גם בפני אנשים וגם בבטסטות. מה שהיה בוילה לא חידש לי כלום עליו.

למעלה