שאלה על מרכז הערכה של פלאפון..

שאלה על מרכז הערכה של פלאפון..

בוקר, לכולם.. רציתי לשאול אם מישהו מכם היה במרכז הערכה של פלאפון. הוזמנתי לשם, ורציתי לדעת (פחות או יותר), מה אני עומדת לחוות. אשמח לתגובותכם תודה והמשך נעים לכולם!

מרכזי הערכה

אז ככה, כמובן שקודם כל צריך לזכור שכל מרכז הערכה מיועד לתפקידים שונים. למרות שמצד המועמד הם נראים כחוזרים על עצמם, לכל תפקיד מחפשים תגובות אחרות. לתפקידי שירות כיום מחפשים בדר"כ גם אנשים עם אוריינטציה מכירתית. הדגשים שאני יכולה להציע- אף פעם לא להשתלט (לא להיות מאלו שמנהיגים את הדיון, מתפרצים לדברים של אחרים וכו') ומאידך, לא להתחבא. הדברים החשובים שנבדקים הם קודם כל כושר ביטוי (לשים לב לשפה, להתבטא ברהיטות להבחין בין אחת לאחד), לאחר מכן הנוכחות בשיחה, כששוב- מחפשים את מי ששומעים את דבריו אבל הוא לא הכי דומיננטי ולא הכי שקט- אחד שמביע את דעתו בנושא, פועל לשכנע אחרים אך גם קשוב (מקום טוב באמצע). כדאי מאד לשים לב לצורת ישיבה ואפילו לתנועות גוף, לחייך (כמובן, לא סתם לשבת ולחייך (-;, אבל כן לא להיות חמוצים או להתעצבן מהמשימות). לגבי המשימות עצמן, פחות חשוב התוכן של הדברים, ויותר האופן שבו מגיבים למשימה- לא להתעצבן או להגיב בהתנשאות ("מה זה השטויות האלו") ולהענות להוראות- אם צריך לספר משהו שלילי על עצמי- לעשות כן, אפשר סתם לבחור משהו מצחיק, אבל חשוב להראות שמקפידים לעשות כל מה שצריך ולא רק מה שנוח. לגבי סימולציות (הדובדבן שבקצפת), צריך פשוט "לשחק את המשחק", אף אחד לא מצפה שתדעו באמת מה עושים בכל מצב, רוצים לראות את השירותיות (אמפתיה ללקוח- "קודם כל אני מאד מצטער לשמוע, זה בוודאי לא נעים") ואת היכולת לחשוב בצורה גמישה ויצירתית. אה- ועוד משהו- לא להעביר את השיחה למנהל! תמיד לנסות לטפל בלקוח בעצמך. חשוב לזכור שהסימולציות בדר"כ קשות, ולא יוותרו לכם. המטרה היא לא לראות אם "תעלו" על פתרון קסם, אלא איך תגיבו, מהי רמת הסבלנות והאדיבות שלכם, אז לא להלחץ אם הסימולציה נפסקת לפני ש"הלקוח" התרצה. עוד שאלות?

מיכאל45

New member
מה שקורה בשוק העבדים

משגעים לאנשים את המוח במבחנים, מוכרים אותם דרך חברות שגוזרות קופון שמן ונאה על "שירותי הסרסרות" האלה ובסוף בקושי משלמים שכר מינימום וגם משדרים ש"עושים טובה" שבכלל מסתכלים על העבד ושיגיד תודה שבכלל יש לו משכורת כי יש עוד 20 שממתינים בתור ומוכנים לעבוד אפילו בשביל לחם ומים. פשוט להקיא

ARTI11

New member
עבודה

שתי בירה זה יגרום לך להיות עייפה ולא תרגישי את נרדמת בראיון בהצלחה

למעלה