שאלה על מקרה שקרה לי...

• פותח הנושא Beak
  • פורסם בתאריך

Beak

New member
שאלה על מקרה שקרה לי...

אז ככה אני בן 20 התאמנתי בעבר בטאיקוונדו עם דגש יותר על מגע מלא, שם התאמנתי שנתיים בערך והייתי לא רע, כעת אני מתאמן בהישרדות, בסוף כל אימון נהוג לבצע קרבות וברוב המקרים המאמן שלי שהוא צעיר מאוד מאוד יחסית נלחם מולי, הגעתי למצב שבכל פעם שאני נלחם מולו אני חוזר הביתה עם המון כאבים ופציאות חלקם ממש חמורות שגורמות לי לכאבים עזים עד כדי כך שאני בקושי מסוגל ללכת כמה ימים כמו בנאדם. וזה הגיע למצב שאני מפחד לעמוד מולו ולכןם אני לא מכה אותו חזק בכוונה שלא יתעצבן ויגמור אותי, עד כאן זה היה בסדר עד שבאימון האחרון הוא שוב רצה להילחם ונתתני לו ברכיה די חזקה הוא ממש התעצבן כנראה ונתן לי בעיטה מסובבת עם העקב ולא עם הכף רגל לתוך הראש הבעיטה הייתה כל כך חזקה שאני איבדתי את ההכרה, אחרי שהתעוררתי הגעתי הביתה מסוחרר והתחיל לרדת לי ממש הרבה דם מהאף וחשוב לציין שלא קיבלתי את המכה לאף למחרת הוא התשר ושאל לשלומי אבל מאז אני חושש ממנו חשוב לציין שההישרדות היא אומנות חדשה והרמה שלי שם היא של חגורה צהובה לא יותר ואותו מורה הוא דאן 2 שאחד בחברים שלי מהמכון אמר לו את זה הוא אמר לי שככה אני ילמד הכי טוב. יום לאחר מכן יצא לי לדבר עם המאמן הקודם שלי שהיה מאמן טאקוונדו וקראטה הוא היה מאמן מדהים והוא בעצמו אמר לי שככה לא מתנהג מורה ויש מכות שהמטרה שלהם להכאיב ולא לפצוע ושאני לא יחזור להתאמן אצל אותו מאמן גם עם זה כרוך בכך שאפסיק להתאמן בא"ל הוא אמר לי לך לכל מורה בישוב שלך רק לא אליו מה אתם אומרים????

Blade2

New member
זה מורה או ערס מהרחוב?!

מה לעזאזל הכוונה "הוא מתעצבן"?! שישלוט במה שהוא עושה! יפה מאוד, דאן 2 מפרק במכות תלמיד חגורה צהובה, עכשיו כולנו יודעים שיש לו אשכים בהיקף 40 ס"מ (or lack of, תלוי באסכולה). לעזוב אותו, ולהזהיר אחרים. ויפה שעה אחת קודם! ולך אני מאחל החלמה מהירה מהפציעה ומורים מוצלחים יותר בעתיד.

patetta

New member
בהחלט

זה לא חוכמה ללמד בצורה כזו שאחר כך התלמיד לא מסוגל לזכור את מה שלמד בגלל שהוא איבד את ההכרה... אלי אביקזר ז"ל אמר פעם בקורס מדריכים שהמטרה האולטימטיבית של כל אימון זה שהתלמיד יגיע בריא ויצא בריא יותר.הבטיחות של התלמידים יותר חשובה מהכל,אל תלמד אצל מורה שאתה לא מרגיש בטוח אצלו וגם לא סומך עליו.זה בסדר שמורה יחטיף קצת לתלמיד אבל לא בצורה כזו ולא מיתוך בעית אגו שיש לו. בהחלט לעזוב ולא לחזור

shlomym

New member
../images/Emo45.gif פשוט חוסר אחריות

תרגיש טוב ותשמור על עצמך

floppy disk

New member
אני ממליץ לפנות לדניס הנובר

אני בספק אם הוא בכלל רוצה להיות קשור למאמן כזה.

Beak

New member
אני חייב לציין

שאותו המאמן הוא בחור טוב שלא תטעו פשוט בקרב הוא אדם אחר אבל לפי מה שראיתי אותו המקרה הכניס אותו למיני טראומה ועכשיו הוא שוקל כל מכה פעמיים ... בינתיים

floppy disk

New member
../images/Emo128.gif אי אפשר לעבור על זה לסדר היום

זו בפירוש התפרצות אלימות מזעזעת וחסרת שליטה. אני כבר עשיתי קרבות עם מתחילים ממני. וזה באמת מעצבן שהם מצליחים להכניס מכה שלא ראית אותה מגיעה. אבל מעולם לא עבר בי כל כך הרבה זעם שגרם לי לרצות לגרום להם להתחרט על זה. ועוד עם בעיטה מסובבת חזקה לראש? ואם חלילה הייתה נשברת לך הלסת? או גרוע מזה? לדעתי יש לדווח מיידית על המקרה לראש השיטה שיטפל בזה באופן הראוי. וכמובן אני חושב שזה לא בא בחשבון שתמשיך להתאמן אצל מאמן כזה. זו סכנת נפשות להתאמן אצלו. "ובחרת בחיים".

0 אור 0

New member
למי שיש חגורה שחורה

אמורה להיות שליטה עצמית מלאה. הוא אמור לדעת לסמן בלי לפגוע. וזו הסיבה שעידף להתאמן עם מישהו מנוסה. תתרחק ממנו ומיד

ויפה שעת אחת קודם ../images/Emo70.gif

אני מניח שאחת המטרות שלך באימונים היא להתפתח ולצמוח וגם להנות, הרי לא יתכן מצב שבו אתה סובל בלימודים או מזיק לעצמך נכון
. קח אחריות ומצא לך תמצא לך סביבה לימודית חדשה ומהנה כזו שלא תסכן אותך או תפגע בבריאותך. מדריך ברמה כזו אמור להיות ברמת שליטה עצמית מסויימת ולדעת לתקשר בצורה נכונה עם התלמידים שלו, אם הוא לא יודע איך להתנהג ומסכן את תלמידיו הוא לא ראוי להיות מורה. תמצא לך מדריך חדש ואל תחזור לאותו מאמן אם אתה יודע מה טוב בשבילך

למעלה