שאלה על מצדה ..

שאלה על מצדה ..

הבן שלי (13) רוצה לבוא איתי .. מצד אחד - אחלה .. אבל מהצד השני .. אמצע הלילה .. הוא יתחיל לצוף בתוך הקסדה .. אני לא בטוח שזה הכי טוב . מה הייתם עושים ? (מדובר בפעוט קשוח למדיי שכבר עלה את הקלימנג'רו ברגל ) . דורון

בועז בר

New member
רק אתה יכול לדעת איזו 'סחורה' יש לך בבית...

אצלי לפחות, בגילאים האלה והלאה - הלילה הוא היום שלהם. אם הוא יכול לישון עד מאוחר ואתה סומך עליו ועל המשמעת העצמית שלו, שניכם תרויחו חוייה מיוחדת. אם יש ספק - עדיף לוותר.

gamgam

New member
רק המשכתי את קו המחשבה שלך......

דווקא שירשרתי באומנות רבה. ממש פאר היצירה.

gamgam

New member
תמונות, סרטונים

ובעיקר חוויות שנחקקו בזיכרון..... ובשבילם פשוט צריך להגיע! אם אתה רוצה טעימה קטנה, שלח מסר עם מייל. ובכל מקרה - אני מריחה את סוכות בפתח......

RIDE TO LIVE

New member
תשמע, לא פשוט . . .

מצד אחד חוויה לשנייכם. אב ובנו רוכבים למצדה לעבר הזריחה נשמע מדהים ! מצד שני : לילה בלי ירח, סדום ערד , ארבע לפנות בוקר, אתה יודע נתונים לא פשוטים. אם אתה שואל אותי אני הייתי הולך על זה רק ששלי בן תשע, שימתין כמה שנים. אגב, אם אתה הולך על זה מיותר לציין אבל בכל זאת , אתה חייב לרכב כשאתה חד כתער, לא פחות מזה. ניפגש במצדה

חיימון86

New member
עם איך שאתה משכיב את הבורגמן רוצחט שלך

זה עלול להלחיץ את הילד וליצור אצלו טראומות קשות
צחוק בצד.עוד לא ראיתי רוכב שמגיע עם בורגמן לכאלה זוויות.. סחטיין עליך

T0MERKE

New member
במקומך - הייתי לוקח אותו

כשיגדל, אני אצטרך לבקש ממנו רשות להצטרף.

mj1

New member
צריך לזכור שגם מורכב עלול להירדם

כלומר הסכנה היא לא רק מצד המרכיב אלא גם מצד המורכב ובפרט ילד שפחות מודע לסיכון

Rיקושט

New member
הוא לא היחיד שיצוף בתוך הקסדה...

במיוחד בדרך חזרה. בפעם שעברה תפסנו תנומה קלה באחד מהאוהלים שיש בחוף בים המלח. לא מומלץ, חם, זבובים ולא נוח - אבל יותר טוב מלרכוב כשאתה והמורכב שלך חצי ישנים.

רק עניין של הגדרה ברשותך...

13 זה לא פעוט,זה כבר גבר,שלי אולי לא טיפסו על הקלימנג'רו אבל מגיל 8 הם משתלשלים לבד על חבלים בכל נחל אפשרי במדבר יהודה,קטנים או פעוטים הם לא!!!!!

אם ניגבתי לו את הישבן כשהוא היה קטן ..

אז הוא יישאר אצלי פעוט לעולמי עד ..
דורון

Rtitan

New member
אני מגיע עם שני ילדים...

אבל גם אם היה לי אופנוע ואחד מהם היה מצטרף... הייתי חושש לקחת אותם על האופנוע שלא ירדם לי. הייתי מגיע על 4 אבל מגיע
.

למעלה