שאלה על מעבר ל-wm5

שאלה על מעבר ל-wm5

היי, יש לי מחשב x50v עם גרסת ה-ROM האחרונה ומערכת 2003SE. שקלתי לאחרונה לעבור ל-wm5, בעיקר בגלל התמיכה המובנית ב-powerpoint ן-word ן-excell מעודכנים יותר. השאלות שלי הן: 1. האם יש בעיות תאימות של תוכנות כיום ל-wm5? 2. כיצד העברית של איירון מתפקדת עם המערכת הזו במצב VGA? האם יש באגים? 3. האם מערכת ההפעלה הזו איטית בהרבה מ-2003SE, יחד עם עברית איירון? 4. האם ישנן התקעויות/התנגשויות ודברים מסוג זה (כמובן, כשעברית איירון מותקנת)? הערות נוספות יתקבלו בברכה.

amitp

New member
--->

1. לא. 2. כמו שהיא עובדת ב2003 - קטסטרופה. 3. כן. כדאי לעבור לPDAC.

-=== שדרוג ל-WM5 ב-2 דולר $!$!!

קניתי באיביי גישה להורדת קובץ שדרוג ל-WM5 של x50v ב-2 דולר. האם זה חוקי?

BravoMan

Active member
בכל מה שקשור לתוכנות רק לא EBAY

סביר להניח שרימו אותך. ראשית כל המקום היחיד ממנו ניתן להוריד שדרוג חוקי ואמיתי הוא אתר היצרן. יש כאלה כמו I-MATE שרק דורשים רישום מכשיר ויש את HP שמשום מה דורשים 40$ על שדרוג. חוץ מזה ראיתי מלא לינקים שמוכרים תוכנות חינמיות בדולר +\- כמו למשל תוכנה לפתיחת SIM שזמינה חינם באתר היוצר שלה. אגב בדקתי באתר של DELL והם נותנים להורדה ROM מעודכן של 2003SE ותוכנה שמחזירה 2003 למכשירים שעודכנו. מה שמביא אותי למסכנה שאו שמשהורדת הועתק מדיסק של DELL ולכן אינו חוקי או יותר גרוע - זה יכול להיות ווירוס או תוכנה מזיקה שתהרוס את המחשב או המכשיר שלך (או אפילו שניהם). הייתי מציעה שתיזהרי!

למעלה