שאלה על מעבד של AMD

שאלה על מעבד של AMD

Mobile AMD Turion 64 איך הוא לעומת המעבדים של אינטל סנטרינו? מבחינת התחממות של המערכת וצריכת סוללה?

avico9

New member
יצא לי לקבל לאחרונה לידי מחשב עם

מעבד Mobile AMD Turion 64 מתוצרת HP ובתור אחד שעבר לAMD גם בשולחני לפני יותר משנה יכול לומר שבשולחני אין לא בעיות חום ושום בעיות אחרות .נהפוך הוא לדעתי לשישומים מסוימים יש יתרונות של מעבדי AMD (שמשום מה בשוק הישראלי לא נפוץ) ולגבי נייד המחשב ש"התנסיתי" בו הוא של HP מעבד 1.8GHZ 1GB RAM וכרטיס מסך של ATI עם 128MB RAM DEDICATED ועוד שלל תוספות . לפחות מהתנסותי המחשב מעולה עובד בקצב מהיר גם יכולת WIFI טובה מראוטר אלחוטי עובד מעולה עם משחקים(לא יותר מידי כבדים- גרפית) בכל ישומי OFICE הציג יכולת טובה . לדעתי קניה טובה בהנחה שמספיק אמיצים לעבור לAMD ולא להשאר עם עדר "האינטלים" .פלוס גדול הוא שמעבד זה מוכן ומזומן למערכת ההפעלה הקרבה ובאה של MICROSOFT שכדי להנות ממנה בצורה מלאה דורשת יכולת עיבוד של 64 BIT .

זה בדיוק המחשב שאני מתעניין בו!

המחירים של מחשב עם מפרט דומה של HP רק עם מעבד INTEL וכרטיס מסך פחות טוב יותר גבוהים. כמה זמן הסוללה של המחשב מחזיקה אצלך בממוצע? תודה על התשובה

avico9

New member
אז כך המחשב ממש חדש והסוללה

גם כן מבלי לשחק - עבודה רגילה WORD ו POWER POINT וקצת גלישה לאינטרנט כשעתיים וחצי .דרך אגב לפני שחשבתי על הדגם בררתי באתר של מיקרוסופט על פלטפורמה שתתאים גם ל VISTA שהיא כידוע היורשת של הXP שבקרוב תצא והדגם הזה על רכיביו השונים מתאים כולל כרטיס המסך שלו .

avico9

New member
רק לשם הידע

אינטל עדיין לא הוציאה מעבד שמיועד לשוק הניידים בארכיטקטורת 64 BIT .

שעתיים וחצי?

אני משתמש היום גם במחשב HP עם מסך רחב דגם pavilion zt3447 עם מעבד אינטל סנטרינו דותן והוא מחזיק באיזור ה-3 וחצי שעות כמעט. כנראה שזה חסרון של AMD לעומת אינטל.

avico9

New member
השאלה הנכונה שצריכה להשאל היא

מה באמת הצרכים שלך ? ברמות המחירים של 6000-7000 משהו צריך לבוא ע"ח משהו אחר .אתה לא יכול לקבל את הכי הכי במחירים הנ"ל כלומר לא תקבל את המחשב האופטימלי לכל מצב ולכל שימוש .או שצריך להתפשר על עוצמה וביצועים שדורשים בד"כ יותר כוח מהסוללה .או שאתה מעדיף פחות עוצמה וביצועים אבל אורך חיי סוללה ארוכים יותר מטעינה לטעינה . אלא אם כן הפרוטה מצויה בכיסך ואתה יכול להוסיף עוד כמה אלפיות .

למעלה