שאלה על מנשאים---

שאלה על מנשאים---

מי מכירה מניסיון את המנשאים של אוונפלו סלינגי (?) ואינפנטינו מה מומלץ? 3.איזה מהם הכי נוח (מבחינת הגב-וטוב לקיץ מבחינת טמ"פ) 4. עד איזה גיל הם מתאימים? כמה פוזיציות יש להם? יש לי את התינוח אבל כ"כ חםםםםם איתו כרגע.. דרך אגב יש איזהשהוא מנשא שאפשר להניק איתו?

לנו יש את הסנגלי של איוונפלו

גם בסנגלי יש כמה דגמים, מבדים שונים ועם אפשרויות שונות של נשיאה. בדגם שיש לנו אפשר לקחת את התינוק עם הבטן לבטן וגם עם הפנים כלפי חוץ. בעיקרון - יש דגמים שאפשר גם לשאת על הגב. המנשאים של סנגלי נוחים לחודשים הראשונים. קשה לי לומר לך גיל כי זה תלוי מאוד בגודל הילד, ואני גם לא ממש זוכרת עד איזה גיל השתמשנו בו. בטח עד חצי שנה. גם איתו חם. הוא יושב על הגוף כמו תרמיל שיושב על הבטן והרצועות על הגב. הנקה? - דווקא במנשאים כמו התינוח והתינוכיס אפשר להניק..

וגם מנשאי ה-over the shoulder או

מה שנקרא מנשא אינדיאני/צידי נוחים מאד להנקה. התינוכיס לא מתאים לכל אחת ולכל תינוק לתנוחת ההנקה/עירסול.

אפרת_ח

New member
נורא נהניתי מהמנשק (צידי) בהתחלה

ומהנקה דיסקרטית והכל. בגיל שלושה-ארבעה חודשים לשקד נמאס ממנו, אולי כי לא השתמשתי בו כל יום והיא בעצם לא היתה כל כך רגילה. מצד שני, אני עדיין מרגישה שזו הייתה רכישה מוצלחת ומועילה.

לאה_מ

New member
אנחנו השתמשנו במנשק במגוון תנוחות

בערך עד גיל שנה, שנה וחודשיים. גם להנקה, אבל אני בדרך כלל מעדיפה מגע בלתי אמצעי עם התינוק בזמן ההנקה. אחרי גיל שנה, כשאורי כבר הלך ולא השתמשתי במנשא כאמצעי תחבורה שוטף, עברנו לצורך טיולים ומסעות ארוכים (יותר מאשר לגינה או לסופר) למנשא גב.

למעלה