שאלה על מכונת כביסה

ד ו ב י ר

New member
שאלה על מכונת כביסה

ב"ה שלום נכנסתי לחנות כי לקנות מכונת כביסה, והיו שם שתי מכונות שאני מתלבט עליהם. אחד מהם יכול לכבס עד 7 ק"ג ואחד יכול עד 5 ק"ג. (הם בערך אותו מחיר). הראשון הוא AEG 800 ויש גם מודל 830 שהם דומים. (עד 5 ק"ג) השני הוא LG מודל WD-80160I. (עד 7 ק"ג) 1) האם יש למישהו נסיון עם המכונות האלו? 2) המוכר אמר לי שאם אני רוצה לכבס שני קילו, אז בתוף גדול יותר, הם יתנקו יותר טוב. האם מנסיונכם זה נכון או לא? תודה רבה מראש

../images/Emo91.gifAEG

מומלץ ביותר. אולי המוכר צדק בקשר לכך שהם יתנקו טוב יותר בתוף גדול, אני חושבת שזה סתם בולשיט. גם בתוף סטנדרטי (5 ק"ג) הם יתנקו מצוין.... הסוד הוא באבקת כביסה.

שתי החברות מוכרות וידועות

AEG מוכרת יותר בתחום מכונות הכביסה עד כמה שאני יודעת. בכל מקרה, שים לב לכמה דברים כשאתה קונה מכונה: * פתח עילי או קדמי. הנסיון שלי אומר שפתח למעלה עדיף. כיבסתי עם שני סוגי פתחים ופתח עליון הרבה יותר נוח. * מגוון של תוכניות כביסה וסחיטה. לפעמים תרצה לכבס כביסה עדינה/מדים של עבודה וכו' ועדיף שתשאל אילו תוכניות יש ואם הן מתאימות לצרכים שלך. (למשל במכונה שלי היום אין אפשרות להוציא מים בלי סחיטה, וזה נורא מעצבן לכבס כביסה עדינה, עד לנקודת עצירה, להוציא את הכביסה טבולה מתוך המים, ואחר כך לסחוט על ריק). * אחריות כולם נותנים, אבל תבדוק מהם תנאי השירות, הם יכולים להשתנות באופן קיצוני מחברה לחברה. כולל שירות אחרי תקופת האחריות. * הטיעון של המוכר שבתוף גדול יותר טוב לכבס כביסה בכמות קטנה, לדעתי הוא מגמתי. תקן אותי אם אני טועה - המכונה עם התוף הגדול עולה יותר? תוף גדול, צורך יותר מים וחשמל = כל הפעלת מכונה עולה לך יותר. * מכונת כביסה זה מוצר יקר, אז אל תתפתה לקנות בחנות הראשונה שנכנסת אליה. שווה לכתת קצת רגליים ולעשות השוואת מחירים - יש פערים גדולים. * אם אין לך מושג במכונות כביסה, קח איתך לחנות אמא/חברה/ידידה שכן יש להן מושג. הן יוכלו לשאול שאלות הרבה יותר טובות. קניה נעימה.

moria007

New member
לא כדאי לך לקנות מכונה ביד שניה?

אלא אם כן אתה קונה עכשיו כדי שיהיה לך לכל החיים (אם אתה מקים בית).

למעלה