שאלה על מין אורלי

yush3

New member
שאלה על מין אורלי

שלום לחברות הפורום, יש לי שאלה שמטרידה אותי, כשאני עושה מין אורלי לחבר שלי והאיבר נכנס עמוק באופן טבעי יש לי רפלקס הקאה, ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שניתן לעשות מין אורלי ולהכניס את האיבר עמוק, אולי יש לכן טיפים איך לעשות את זה ולהתגבר או למנוע את הרצון להקיא ? אני יודעת שניתן להסתדר בלי להכניס את האיבר לעומק אבל הייתי רוצה לעשות את זה. אני מאוד אוהבת להעניק (ולקבל) מין אורלי והבעיה הזאת קצת מקלקלת.

5halo

New member
אני גם מאילו שלא מצליחות להיפתר

מרפלקס ההקאה. הפתרון שלי הוא להתמקד עם הפה בראש האיבר ועם הידיים לעטוף את היתר.... אולי אחרות יכולות לתת לך עוד עצות...

את צריכה למצוא את זווית הצוואר הנוחה לך

כשבעקרון (ואני מודה מראש שגרון עמוק אף פעם לא היה בקטע שלי) כשהראש שלך מוטה לאחור יש פחות הפעלה של רפלקס ההקאה. בדוגמא הזו קליק1 יש הרבה פחות שליטה של האישה בתנועה, אבל הראש מוטה אחורה ומאפשר יותר חדירה. בדוגמא הזו קליק2 יש הרבה יותר שליטה שלך גם בתנועה וגם בזווית של הראש.

yush3

New member
תודה רבה על העצות../images/Emo140.gif

אהבתי את האתר, את מגוון התנוחות שרואים ואת ההסברים.

האם זה מה שחבר לך אוהב?

במקרה הזה חשוב לבדוק עם בן הזוג שלך עם באמת זה מה שהוא אוהב לפני שאת מפתחת קושי וכולי, אולי שווה לראות אם בכלל זה מה שהוא אוהב בכל מקרה, אם הרפלקס מתעורר, אי אפשר להלחם בו כי כשמו כן הוא רפלקס כלומר משהו לא רצוני ובלתי ניתן לשליטה אפשר לתת סקס אוראלי מצוין גם מבלי להרגיש צורך להקיא....

FlyingMoo

New member
אני ממש לא יודע אם זה מענייני... אבל...

נתקלתי בעת שיטוטי בצורה אקראית לחלוטין בפורום וקראתי את הפוסט, אני לא יודע אם מותר לגברים לרשום כאן, אם לא קבלו את התנצלותי - באשר לגרון עמוק נאמר נכון באשר לזווית, כאשר הראש מ מוטה יותר מטה האפקט מקבל משנה תוקף שכן הפרופורציה בין פתח קנה הנשימה לושט קטן יותר, באופן מפתיע כשלומדים נגינת סקסופון מלמדים בדיוק על האפקט הזה, ראש מורם גבוה יהיה מעט יותר נוח. בנוסף מציצה כשהפרטנר שלכן בשכיבה יהיה פחות נוח גם מפני שהסינוסים נוטים להקוות לכיוון האף ועשויות להגביר את האפקט, לעיתים 69 פותר את העניינים הללו כי הזווית של האיבר מחמיאה יותר ליכולת הבליעה של האישה. פתרון? לסתום את האף. לא צחוק. בקשו מהפרטנר שלכן לנסות לסתום לכן את האף, או נסי בעצמך, זה עוזר. האם זה פתרון ארוך טווח לא, אבל ידוע לי שזה תרם להתגברות על העניין בכמה וכמה מקרים, זה די דבר ידוע. התנצלותי אם פגעתי ברשום מעלה מתוקף היותי גבר. שמים כחולים :) -יאיר

מותר ואף רצוי לגברים לכתוב

בתנאי כמובן שהם מכבדים את המרחב ולא מנצלים אותו. באופן אישי לגבי 69 יש לזה חיסרון בעיני כי אי אפשר באמת להיות מרוכז עד הסוף לא בנתינה ולא בקבלה ונראה לי שדווקא סקס זה אחד המקומות שהכי צריכים להיות לא יעילים מבחינת הזמן ולדעת לתת ולקבל בנדיבות ובלי לחץ....

למעלה