שאלה על מטען

scoti5

New member
שאלה על מטען

היי, ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו מדגם 2040. היום החליט המטען המקורי שקניתי לפני 7 חודשים (שגם הוחלף בעקבות תקלה במטען מקורי אחר) לצאת לשביתה איטלקית ולא להעביר חשמל יותר. האם לקנות מטען מקורי שלישי במעבדה הרשמית (יניר מערכות), או האם ניתן להתפשר על חלופה כלשהיא? ואם כן, האם יש המלצה על חנות המוכרת מטענים? תודה מראש לעונים! ליאור

RoyBO

New member
בדברים האלה לא כדאי להמר כל כך

עדיף מטען מקורי

scoti5

New member
../images/Emo207.gif

האם כבר כדאי לרכוש מחשבים של אפל בארץ דרך idigital?

bolodolo

New member
עוד אין מכירים וליאופורד עוד לא גויירה

נחכה כמה חודשים ונראה

Jan22

New member
תקנה מקורי של הנייד

דברים כאלה יכולים להסתיים בקצר ולאחר מכן נייד מקולקל. תריץ בדיקה בגוגל על אנשים ששינו מטעני נייד ,HP על IBM / על DELL וכו' ... הנייד ניצלה.

bar666xp

New member
7 חודשים? אמורה להיות אחריות של שנה לא?

אם רכשת מקורי של FS עד כמה שזכור לי מגיעים עם אחריות לשנה. אגב ברוב המקרים הבעיות הראשונות נובעות מהכבל, בדוק עם אתה מרגיש בו בליטות וכדומה יתכן ויש איזה נתק בכבל, לרוב ע"י קיפוף יבצר מגע והוא יתחיל לעבוד שוב.. {אאל"ט בדר"כ נורית החיווי על המטען/ספק תהבהב (אם יש נורית חיווי) וכאשר יהיה מגע חזרה בקבל היא תהפך לאור קבוע}. בכל מקרה בדוק אם ועד מתי האחריות על הספק/מטען יתכן והוא עדיין באחריות.

scoti5

New member
עדכון

היום הייתי במעבדות של "יניר מערכות". מסתבר שהאחריות היא לחצי שנה, ושלי פגה לפני שבועיים. עשו לי קצת פרצופים, אבל בסוף מנהל המעבדה החליף לי את המטען (מכיוון שלא היתה שום סיבה שהוא יתקלקל..). ליאור

bar666xp

New member
תחלס...

הפעם השניה שהוחלף בAMILO A1630 שלי HDD זה גם היה כחודש אחרי האחריות... {אבל פער של כחודשיים בין ההחלפות}... אחד הדברים שגרמו לי באופן אישי דיי להתאהב בפוג'יסטו לא משחקים על היום והשעה שניגמרה לך האחריות... ובתנאי שהתלונה מוצדקת ולא תבוא שנה אחרי האחריות.

נצל"ש שאלת מטען LENOVO

יש לנו מחשב מסגרת C200 ואנחנו נוסעים לארה"ב לשנה.. המתח שם שונה מהמתח בארץ, מה ניתן לעשות בנושא- מתאם או שצריך להשיג מטען חדש. אם כן יש מקום בארץ או שעדיף שם? ( היכן יש נקודות שרות של לנובו בדרום? ) תודה מראש.

bar666xp

New member
על הספק עצמו מה רשום?

יש מדבקה אם מופיע עליה 100-240V ומופיע 50-60Hz אפשר להישמתש בו {אגב סביר כי רשום 99.9% מהמקרים זה כך}. מומלץ לחבר תחילה לקיר {במיוחד בחזרה לארץ} קורה שבפעם הראשונה שמחברים למתח שונה הוא מקפיץ את המפסק בארון החשמל... {לא להיבהל מכך}.

למעלה