שאלה על מטבעות מאיפה משיגים אלבום לסידור מטבעות ואיפה אפשר לבדוק אם מטבע מסוים הוא אמיתי
T the saiyan prince New member 17/10/03 #1 שאלה על מטבעות מאיפה משיגים אלבום לסידור מטבעות ואיפה אפשר לבדוק אם מטבע מסוים הוא אמיתי
B beni165 New member 17/10/03 #2 אלבומים ישנם מספר סוגים, אני אישית משתמש באלבומים של "אל הבול" שמשמשים גם לשקופיות (הגודל מתאים), לדעתי בכל חנויות הבולים ישנם גם דפי מטבעות. "אל הבול" מופיעם לדעתי בדפי זהב, אפשר או להתקשר אליהם או ללכת לחנויות של סוחרי בולים שרובם מוכרים גם מטבעות.
אלבומים ישנם מספר סוגים, אני אישית משתמש באלבומים של "אל הבול" שמשמשים גם לשקופיות (הגודל מתאים), לדעתי בכל חנויות הבולים ישנם גם דפי מטבעות. "אל הבול" מופיעם לדעתי בדפי זהב, אפשר או להתקשר אליהם או ללכת לחנויות של סוחרי בולים שרובם מוכרים גם מטבעות.
D dan the man New member 17/10/03 #4 אני קונה דפים לסידור שטרות ומטבעות בכל הגדלים בחנות עתיקות אפשר לומר ושם אני גם בודק אם המטבעות מזוייפים כי בעל החנות הוא אספן מטבעות אבל רק מטבעות עתיקים כמו במוזאונים
אני קונה דפים לסידור שטרות ומטבעות בכל הגדלים בחנות עתיקות אפשר לומר ושם אני גם בודק אם המטבעות מזוייפים כי בעל החנות הוא אספן מטבעות אבל רק מטבעות עתיקים כמו במוזאונים