שאלה על מטבח

ג ל י 3

New member
שאלה על מטבח

שלום. קנינו בית ואנחנו על סף שיפוצים ולכן אני שמחה למצוא את הפורום הזה... שאלתי הראשונה בנושא (מן הסתם בהמשך יהיו עוד) היא איפה להזמין מטבח??? את התכנית המפורטת כבר יש לנו ממעצבת הפנים שלנו אבל אנחנו מתלבטים לגבי שלב הביצוע: נגר פרטי או חברה ידועה??? האם בהכרח נגר יהיה משתלם יותר כלכלית? אילו חברות נחשבות זולות יותר (או יקרניות פחות...)? אשמח לשמוע תגובות

Pentax

New member
תשובה על השאלה...

לכל דבר יש יתרונות וחסרונות: נגר פרטי לא בהכרח זול ומשתלם יותר (תלוי בנגר), אבל היחס שאת מקבלת הוא יותר אישי. אם את הולכת על נגר נסי לקבל כמה המלצות של חברים ולראות את העבודות של אותו נגר בבתים שבהם הוא התקין את המטבח. החסרון הוא שסיכוי שנגר פרטי יפשוט רגל יותר גדול - ואז לא יהיה לך אם מי לדבר כאשר תזדקקי לשירות. לבי תברות ידועות הייתי מדרג אותם כך: 1. רגבה - יקרים מאוד,אבל גם האיכות מעולה. 2. סמל ודקור - שתי החברות באותה רמת מחירים ופחות או יותר אותה איכות עם עדיפות לסמל. 3. טופז - זולים יותר מהקודמות והאיכות שלהם גם כן טובה. 4. זיו - עוד יותר זולים. איכות - בסדר. 5. חברות אחרות כמו DO IT, סאגה וכו'... - עוד יותר זולים... לגבי חברות זרות - אין לי מידע. בהצלחה. PENTAX

Rשף

New member
מאחר ותוכניות כבר יש בקשו הצעות

גשו לכמה חנויות ונגרים ובקשו הצעת מחיר. מרגבה יש לי ניסיון רע גם בשירות וגם בהתקנה

למעלה