שאלה על מחרי AF

שאלה על מחרי AF

ראיתי באתר כלשהו AF שיש לי שעולה 120 דולר כאשר היא סגורה כמה היא שווה בהנחה ופתחתי אותה- היא במצב הכי הכי חדש , בלי שום דפקט ובלי שום דבר נראת חדשה כביום הפתיחה פשוט מעניין אותי בכמה הערך ירד

DVD10

New member
זה תלוי בדמות!

סביר שהיא תהיה שווה $40, $50 מהערך אבל זה משתנה לפי הנדירות והביקוש. תן את השם אולי במקרה יש לי אותה או אני מכיר אותה ואני ידע ספיציפית יותר פרטים.

DVD10

New member
הי

בוא לא נגזים, אכן הוא מאוד מבוקש ויקר אבל יש הבדל הין מחירים באתרים לבי מחירי EBAY שדי משקפים במבוצע את מחיר. הוא שווה בסביבות ה $50+ חדש, משומש אני מעריך בעירך $20+-, תלוי במכירה. מה שכאן מה ששווה יותר מימנו אם אתה זוכר את הדמויות ה"מכוערות" שהראתי לפני כמה ימים, אם היו גם של הקלטיק פרדטור אבל בגרסה השקופה. אם אתה כבר רוצה לדבר על עירך הוא שווה הרבה יותר מהקלטיק הרגיל. וזה שיעור בשבילך, אכן אתה אוהב ומעדיף AF פתוחים אבל בגלל שאתה שואל על מחיר זה גם דבר שמעניין אותך, תחשוב שאם לא היית פותח אותו זה בתיאוריה היה הערך שלו! תחשוב פעמיים (נכון לא כל דמות שומרת על הערך ואם אתה מעדיף תפתח אותה, אבל תחשוב פעמיים אולי ישחק לך המזל ב-AF הבא)!

אני פותח אותם כי ככה אני נהנה

מהמוצר שרכשתי, אני מסדר אותם עם האביזרים ומעמיד אותם בסטנד שלהם וזהו יכול להיות והפרדטורים השקופים יותר יקרים אבל הם בעיני מכוערים ולא הייתי רוכש אותם אני לא מעוניין למכור את הפיגר ולכן סתם סיקרן אותי המחיר תקח לדוגמא את הפיגרס של מאטריקס סידרה ראשונה של ניו וטרינטי בקופסא זה מכוער! זה מאבד את היופי של האפקט נניח של טרינטי רצה על הקיר

MajorWinters

New member
../images/Emo45.gifנאה דרשת...

אם היינו רוצים למכור היינו פותחים חנות. יש לי מעט מאוד סגורות וגם הן בעותקים כפולים שקניתי במחירים זולים מאוד (לדוגמא לקראת אוקטובר 2002 נשארו דמויות מה"מלחמת המשובטים" בטויז אר אס שירדו ל10 שקלים, אז קניתי כמה עותקים כפולים, שיהיה... אבל ברמת העקרון- אני פותח.

MajorWinters

New member
זה לא נשמע לי גאוני...

היום יש מכונות כאלה שפשוט סורקים בתלת מימד ואחרי טיפה עבודה אתה מקבל ממש דמות. ראיתי את זה בתכנית של משחקי מחשב שעשו למנחה בובה של עצמו וראיתי פעם איזה פיצ'ר שעשו את זה לכוכבת פורנו. זה סך הכל פשוט לפשט את המכונה ולעשות אותה יותר "ביתית"...

BIacKnight

New member
אוקי מה שכן החלום שלי זה לצפות בaf

שלי,אולי אני יבקש שיורידו קצת מהכרס..

MajorWinters

New member
אה, זה ברור../images/Emo13.gif

זה שהמכונה היא לא Cutting Edge Technology לא הופך אותה לפחות מגניבה. זה יהיה שווה בטירוף. 2010... החיים יהיו טובים ב2010.

למעלה