שאלה על מחליק שיער!

ll Princess ll

New member
שאלה על מחליק שיער!

קניתי באילת מחליק שיער (עם פלטות מקראמיקה) ויש לי שאלה- כאשר משתמשים בו- השיער צריך להיות רטוב או יבש? ועוד שאלה-זה ממש הורס את השיער? יותר מפן?

השיער צריך להיות 99% יבש

ועם זה קרמי זה הורס פחות ממיבש שער זה בבכלל לא אמור להרוס -קרמי

אסור שהוא יהיה רטוב. ../images/Emo204.gif

לא נראלי שהפלטות מרמקיה משפיעות. יענו משנות. כי אסור גמככה לעשות מחליק על שיער רטוב אז תייבשי אותו קודם עם פן או משהו :] בהצלחה 3>

e l u l a

New member
אני צריכה עזרה!!../images/Emo153.gif

פעילויות מים לילדות בסוף כתה א', זה צריך לקחת חמש שעות
. יש כבר כל מיני משחקי כדור עם שקיות מים, יש גם סתם השפרצות בדשא עם צינור.. זה למחר! בדר"כ אני מאלתרת כל מיני דברים אבל הפעם שחר עוזרת לי בקייטנה כי אני גוססת בערך[חום וסחרחורות ואני רוצה למות] אז שתהיה תוכנית קצת יותר מסודרת
. כמה שיותר מהר, תודה רבה.

-> ../images/Emo204.gif

זה 5 דקות אבל זה ממש מגניב תעשי איתם ת'בוגי בוגי במין :] את יודעת "יד ימין בפנים יד ימין בחוץ יד ימין בפנים ולנער אותה הייטב.." אני אוהבת את זה

רובי מים, קליעה למטרה

המשחק שאמרו מעליי, יד ימין בפנים יד ימין בחוץ זה אחד הכיפיים.. תמיד אנחנו עושות במקלחות במחנ"ק
אממ כדורגל סיני עם בלון מים שמות וכאלה אבל זה משחקי כדור ואמרת שיש לך כבר.. אגב בלונים יהיה ממש מגניב, יותר משקיות ויודעת על מה החניכים שלי היו חולים? הייתי מביאה כפפות.. כמו של קופת חולים והיינו ממלאים בפנים מים. זה היה להיט אממ מה עוד מה עוד את יכולה לפזר על הרצפה מלא מלא ניילון נו יש לזה שם ושכחתי פוליטילן אולי? קיצר כמו ששמים על השולחנות בחדר אוכל במחנה, לשים סבון קשה נו הבלוק הזה ולשחק הוקי סבון בהצלחה לולי

המ, ../images/Emo42.gif

אפשר לשחק די הרבה משחקי-כדור ולהחליף את הכדור בבלון/שקית מים. התמסרויות (אבל להזכיר שזה לא פייר להפציץ את זה שזורקים אליו) 21 שמות (המשחק שזורקים את הכדור לאוויר, צועקים בשם, וזה שקראו בשמו צריך לתפוס את הכדור לפני שהוא נופל לרצפה) אלה הדברים שעוברים לי כרגע בראש, אם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב :)

../images/Emo32.gif התייעצות-משהו (ולא בדיוק בשבילי)

יש לי ידיד שהתחיל להיות נורא ממורמר מכל מיני סיבות (הגיוס המתקרב שלו ושל החברים ועוד כל מיני). הבנתי ממנו שהבאסה הכי גדולה שלו זה שאין לו חברה, והרבה מזה קשור בעובדה שלא יוצא לו להכיר בנות. הוא וכל החברים שלו די ביישנים כאלה, מהטיפוס השקט, שלא נאמר חכמים וקצת חנונים. הבילוי האולטימטיבי בשבילם זה משחקי פוקר עד אור הבוקר או צפייה במשחקי בייסבול ושטויות כאלה. מועדונים זה מחוץ לתחום שלהם, כנ"ל פאבים/ברים (אלכוהול זה ממש לא הקטע שלהם). (טרלהלה, אני מרגישה כאילו אני כותבת מודעת היכרות בשבילו סטייל "בחור בן 18 שאוהב הליכות ארוכות בים מחפש בחורה שתלך איתו לעבר השקיעה") אז מה כן? יש למישהי רעיונות לאיך בחור כמוהו, שלא יוצא יותר מידי יכול בכל זאת להכיר בנות? (רציתי להכיר לו חברה שלי, אבל אז הגעתי למסקנה שיש לי יותר ידידים בנים ומחברות בנות, והרוב הגדול של החברות שלי תפוס במילא)

שייפתח בלוג ויילך למפגשי ישרא

באמשלי, כל החברים הפריקים הדחויים שלי מצאו לעצמן כוסיות סוג א [לובשות שחור אבל נו] תשקלי את האופצייה

EVE Lights

New member
שלא נדע מצרות

אני חושבת ששיר מאחלת לידיד שלה עתיד קצת יותר ורוד מזה
(תרתי משמע)

EVE Lights

New member
נתחיל ככה, מה טוב שם?

פריקים / מוזרים / יצורים ושלל אנשים שהעולם הזה היה טוב יותר בלעדיהם סביר להניח

העולם היה טוב יותר בלי פריקים?

חתיכת הכללה מטומטמת עשית כאן. פריקים הם לא בני אדם? הם לא נחמדים? הם לא כמו כולם? נו באמת.

RainbowL

New member
מאיה לקחת את זה למקום טיפה קיצוני

היא בסה"כ אמרה, מה שבאמת קורה לרוב (!!) האנשים בישראבלוג, שהם מושפעים מכל החברה שם ומה שקורה שם ומתמרמרים יותר מדי, מתחילים ללבוש שחור ויוצאים וואנבי פריקים מלאכותיים ומוזרים כאלה. פריק זה מוזר, לרובנו קשה להתרגל לזה, ובמיוחד שאנשים מאוד מתאמצים להיות מוזרים זה לא מאוד מוזר בעינייך? לא קשור לזה שהם לא בני אדם, היא בסך הכל התכוונה שזה לא מה שהבחור מחפש, ושהוא לא צריך את כל הבאלגנים האלה שקורים בישראבלוג בשביל למצוא חברה וכן יש גם אנשים מאוד נחמדים וחכמים בישראבלוג, זה לא קשור

היא כתבה

"פריקים / מוזרים / יצורים ושלל אנשים שהעולם הזה היה טוב יותר בלעדיהם סביר להניח" זה ממש עיצבן אותי אישית כי כן לי יש בלוג שם, וכן אני עדיין עם כל הכבוד נורמלית ולא פריקית, לא מוזרה ולא יצורה ולא מתכוונת להיות כזאת וממש לא כל, וגם ממש לא רוב האנשים בישראבלוג הם כאלה אנשים נוטים להתרשם מהפוזה שהם רואים במפגשים לגבי ישראבלוג ילדים באים בשחור אז ישר כל ישראבלוג פריקים, יצורים ומוזרים. זה ממש מעצבן. חוצמזה, זה כמו שאני אגיד שהעולם היה טוב יותר בלי פקאצות או בלי חננות או כל דבר אחר. זה פשוט דבר מגעיל לומר.

RainbowL

New member
בסדר, מסכימה איתך שזה לא הכי נחמד

אבל היא לא התכוונה שכל מי שבישראבלוג כזה וכן אני מסכימה איתה שאלה שהם כן הם די דפוקים ומוזרים עם כל הסתירה שבדבר אף אחד לא אמר שכל מי שבישראבלוג הוא כזה היא בסה"כ אמרה שיש כאלה בישראבלוג, והם די ממלאים אותו

את רצינית שאת אומרת

את זה אחרי ש...כמה שנים היה לך בלוג? =\ בכל אופן, ישרא בהחלט התדרדר בשנים מאז האיחוד הרומנטי עם נענע.

EVE Lights

New member
היה לי בלוג לפני 3-4 שנים

בתקופתי זה לא היה כ"כ מזעזע כמו היום.

DIE kvar

New member
קודם כל

הבלוג שלך לא היה לפני 3-4 שנים אין מצב!! כמה זמן אנחנו כבר פה? אין שום סיכוי מאמי וחוצמזה ישראבלוג תמיד היה כמו שהוא היום פשוט אנחנו התבגרנו ואנחנו לא מסתכלים על הדברים באותו אופן אז היום זה מגניב להיות אנורקסית, בתקופתנו זה היה מגניב לחתוך ורידים. מה ההבדל?

למעלה