שאלה על מחיצה

Imlilush

New member
שאלה על מחיצה

הי יקרות, אני מטופלת אצל בר חווה ואחרי אולטאסאונד תלת מימד גילו אצלי מחיצה של 50%, בר חווה כמובן המליץ שאבצע ניתוח להסרתה והמליץ על ד"ר גולדשמידט,
אש כמה שאלות למי שעברה..
אני מבוטחת בכללית, האם הרופא מבצע את הניתוח בבי"ח ציבורי? אפשר באופן פרטי? מה העלות והאם ביטוחים פרטיים מכסים את זה? (יש לי גם פרטי וגם כללית פלטינום)
מה הסיכויים להקלטות אחרי הניתוח? מרפרוף פה ראיתי שהסיכויים הרבה יותר גבוהים..מי בעלת הנסיון? :)
מבחינת הניתוח - כמה זמן אורך הניתוח? כמה זמן התאוששות? האם זה אשפוז יום כמו שאיבה?
ואם שכחתי משהו אשמח לכל מידע נוסף

תודה!!

נונו2014

New member
האם קראת לי

נתחיל מהסוף.
אז כן חודשיים אחרי הסרת מחיצה אצל המלאך גולדשמיט ..הטיפול הצליח וממנו יש תאומים בני 4 חודשים אוטוטו.
וזה לאחר 5 הפלות ו10 טיפולי הפריה מלאים.
גם אני בכללית והביטוחים המשלימים מכסים את הניתוח .
הניתוח מבוצע במרכז נארא בפרטי .לא יודעת אם הדר עושה גם במסגרת ציבורית למטופלות שמגיעות באופן פרטי.
את משלמת 150 שח ביום הניתוח , לאחר שקיבלו אישור מהמושלם.
המזכירה שלו מאוד חביבה והיא דואגתת לכל עינייני הבירוקרטיה.
הניתוח עצמו ארך חצי שעה ,כמובן שזה תלוי בגודל המחיצה העובי .הוא יודע את העבודדה שלו אל דאגה.
אחרי הניתוח תשהי בהותאוששות למשך שעה או יותר .ואחר כך תרדי לרופא והוא מסביר הכל .
הדר ממליץ על לחכות שני מחזורים לפני חזרה לטיפולים .כדי לתת לרירית להתאושש.
לכל שאלה אני כאן .
בהצלחה .

Imlilush

New member
תודה יקירה :)

אגב - מי זה הדר? התכוונת לחן גולדשמידט?

מסתבר שבגלל שאין לי פלטינום מעל שנה אז התשלום הוא 600 ש"ח (עם וותק של שנה התשלום הוא 300)
ותודה רבה על התשובה והידיעה שיש לך עכשיו תאומים עושה את הטיפול הרבה יותר "נעים" :)
:)

נונו2014

New member
אכן שכחתי " .

אגב הד"ר השני שלך הוא שהכניס אותי להריון ��

orile32

New member
גם אני "בוגרת" הסרת מחיצה

30%. ניתוח אצל גולדשמיט. בעברי הפלה ועוד הריון כימי. בטיפול השני לאחר הניתוח נקלטתי ואני חובקת תינוקת. לכל שאר השאלות ענתה נונו המקסימה. המון בהצלחה :)

למעלה