שאלה על מזל אופק

ממהה

New member
שאלה על מזל אופק

רציתי לדעת מה זה אומר שיש לי אופק במזל מסויים מבחינת התכונות של הבן אדם מה יותר משפיע על הבן אדם השמש או האופק ומה הכוונה שבאתרים מסויימים נותנים לאופק את ההסבר שהוא הפרסונה של הבן אדם כלומר התדמית מה שלא ברור לי איך אופק יכול להיות גורם כל כך משפיע כשזה רק התדמית ולא הדבר האמיתי אולי לא הבנתי נכון מה הכוונה מחכה לתשובה

שניהם משפיעים

השמש מייצגת את ה'אני האמיתי' שלנו.האופק מייצג את הצד שאנו מציגים כלפי חוץ, הבא במשא ומתן עם העולם. כשיש דיאלוג טוב בין השנים, יש קשר טוב בין מה שאנחנו מציגים בחוץ, לבין מי שאנחנו בפנים. כשאין קשר טוב,כלומר זויות טובות, אפשר לומר שיש קונפליקט בין השנים.האופק ושליט האופק חשובים יותר ממה שנראה, כיון שהם מסמנים את צורת הדיאלוג עם העולם והמקום שבו אנו מתממשקים איתו, והדיאלוג הזה קובע בסופו של דבר רבות גם אם נממש את הפוטנציאל האמיתי שלנו של השמש, או שנתפשר ועל מה.

ממהה

New member
מזל אופק

רציתי לשאול אם האופק נמצא במזל מסויים אז זה אומר שרוב תכונות מזל זה באים לידי ביטוי באופיו של הבן אדם או שבגלל שזה האופק אז זה בא לידי ביטוי בצורה שונה רציתי לדעת מה זה אומר אופק מזל בתולה ומה ההבדל בין בן אדם שיש לו אופק במזל בתולה לשמש במזל בתולה

כן, תכונות המזל באות לידי ביטוי

בדרך שבה מציג את עצמו האיש בפני העולם. השמש במזל בתולה יכולה להיות בבתים שונים, וכך לתפקד עם תכונות הבתולה בנושאים שונים, אבל האופק מראה את הגישה הבסיסית של הבתולה כלפי העולם: גישה חקרנית, ביקורתית משהו, פרקטית, ממוקדת בפרטים הקטנים, ועסוקה בחיפוש המקום שבו תוכל לתת שירות יעיל לאחרים.

למעלה