שאלה על מזונות

מצב
הנושא נעול.

עינתוש

New member
שאלה על מזונות

שאלה על מזונות
חבר טוב שלי גרוש מאשתו כבר מספר שנים. יש להם ילד משותף בן ארבע. החבר הינו עצמאי ובעל עסק של שיש. הוא מרוויח בסביבות 4000 שקלים לחודש. הוא משלם מזונות כ2,200 שקלים. האם סכום זה הינו ריאלי? לפי מה נקבע הסכום? כיצד ניתן להוריד את תקרת הסכום? אשמח לקבל תשובות לשאלות כי מצבו בצרות וקשה לו לעמוד בתשלום זה. תודה נט

תשובה

שאלה על מזונות
חבר טוב שלי גרוש מאשתו כבר מספר שנים. יש להם ילד משותף בן ארבע. החבר הינו עצמאי ובעל עסק של שיש. הוא מרוויח בסביבות 4000 שקלים לחודש. הוא משלם מזונות כ2,200 שקלים. האם סכום זה הינו ריאלי? לפי מה נקבע הסכום? כיצד ניתן להוריד את תקרת הסכום? אשמח לקבל תשובות לשאלות כי מצבו בצרות וקשה לו לעמוד בתשלום זה. תודה נט
תשובה
הסכום נקבע לפי צורכי הילד.

עינתוש

New member
תודה רבה על התשובות../images/Emo163.gif

בית המשפט
תודה רבה על התשובות

מזונות

שאלה על מזונות
מזונות
האם המזונות נקבעו בהסכמה? האם השתכרותו היתה גבוהה יותר בזמנו? האם הוא באמת מרויח רק 4000 שח (והאם זה נטו או ברוטו?) האם יש לו כספים וחסכונות (נכסי הון) מה השתכרות האם? מי השופט/ת? בעקרון 2200 נשמע לי מעט מופרז בנתונים החלקיים שמסרת.

עינתוש

New member
תשובות ותודה רבה על ההתייחסות

מזונות
האם המזונות נקבעו בהסכמה? האם השתכרותו היתה גבוהה יותר בזמנו? האם הוא באמת מרויח רק 4000 שח (והאם זה נטו או ברוטו?) האם יש לו כספים וחסכונות (נכסי הון) מה השתכרות האם? מי השופט/ת? בעקרון 2200 נשמע לי מעט מופרז בנתונים החלקיים שמסרת.
תשובות ותודה רבה על ההתייחסות
שלך שי אמיר עורך הדין. לתשובות: 1. האם המזונות נקבעו בהסכמה? המזונות נקבעו בהסכמה כי הוא היה מוכן להתגרש בכל מחיר. הוא שאל אותה כמה כסף היא רוצה והיא אמרה 2,200. הוא הסכים. 2. האם השתכרותו היתה גבוהה יותר בזמנו? השתכרותו היתה גבוהה בזמנו. לבחור עסק עצמאי של שיש וכידוע לכולנו יש הרבה עצמאיים היום שמצבם בכי רע בניגוד לזמנים עברו. 3. האם הוא באמת מרווחי רק 4000? הוא מרוויח 400 שקל נטו. לפי הדיווחים שראיתי ושמעתי ממנו מאחיו השותף זוהי המשכורת. 4. האם יש לו כספים וחסכונות? אין לו כלום!!! הוא חי ממינוס למינוס. 5. מהי התשכרות האם? האם הינה ספרית בבית אך אינה מצהירה על כך לרשויות (מס הכנסה וכדומה) כך שלידיעת הרבנות לפחות היא אינה עובדת ואינה משתכרת. לגביי השאלה האחרונה אברר לך. בנתיים הבחור עומד להתחתן עוד חודשים ב"ה ואי"ה עם חברה טובה ביותר שלי והם עומדים להקים משפחה בישראל. מכאן נולד הצורך לברר איך אפשר להקים משפחה חדשה עם סכום גבוה של מזונות. בכל מקרה תודה רבה לך על ההתיחסות שלך. אמשיך להכנס לפורום ולראות את תגובותייך. שבת שלום. נתי

מצב
הנושא נעול.
למעלה