שאלה על מוצילה

feldmano

New member
שאלה על מוצילה

אני טס לחדשיים לקולומביה ויש לי מוצילה של 45+10 ליטר , האם זה מספיק???

ליאורט1

New member
זה תלוי

תלוי בך ובאופי הטיול אם אתה לוקח שק"ש קרוב לוודאי שזה לא יספיק, אבל אם לא ואם אתה לוקח בגדים בצמצום אז לדעתי זה יכול לעשות את העבודה , קצת בלחץ.

לאנה2

New member
מוצילה

זה לא הגודל זה הביצוע! סתם תלוי לכמה זמן אתה טס? ומה אתה מתכוון לעשות... טרקים או סתם להזרק?

jeshu

New member
מה אתה מתכנן בקולומביה ? אבל בגדול - יכולים להיות טרקים מדהימים אם הם רק לא היו מלאים בגרילה,טרור,סמים וחטיפות במדינה הזו.אבל אם בכל זאת יש סיבה לקחת תיק גדול אז אולי כדאי להשקיע. השאלה היא גם היכן תבקר - בקולומביה יש מעל 70 תת אזורי אקלים. לי זה נשמע מספיק - אבל תספר לנו על התכניות - ואני ממליץ בחום על תכנית גיבוי שכותרתה היא "מה לעשות במידה וקולומביה מאכזבת".

feldmano

New member
שאלה טובה

בעיקרון אין לי מושג מה אני מתכנן לשם, אולי טרק אולי להזרק, יצא חרוז, במקרה נניח של טרק של שבוע זה יספיק? לא ניראה לי שיש סיבה לקחת יותר מדי דברים בתיק, לא עדיף להצתייד בכרטים קשיח מצוייד היטב? באמת, משהו יודע איך קולוןמביה יחסית לדרום אמריקה? מזה אזורי תת אקלים?

shaishoo

New member
בעיקרון

מכוון שמדובר בקולומביה..זה כנראה (לא מכיר אותך מספיק ולא רוצה להתחייב) יספיק, מכוון שבקולומביה אתה רוב הזמן עושה בטן גב, אולי קצת מסיבות, יוצא לצלול אבל מבחינת טרקים רוב הטרקים המוכרים שם קצרים (פרט לטראק לעיר האבודה , ולזה התרמיל יספיק, וטראקים לא מוכרים לא הכי מומלץ שם לעשות בגלל כל המורדים, ככה שבלחץ זה אמור להספיק אם יש לך אפשרות להלוות מחבר 60 ליטר (או יותר נכון 60+10 אם אפשר) אז אתה בכלל מסודר ותהנה ותתרחק מיפתח !!!!

feldmano

New member
הבנתי....

בעיקרון מה שהבנתי זה שזה יכול להספיק בלחץ ניראה לי שאני פשוט יכין תיק עכשיו , למרות שאני טס עוד חודש ואני יראה איך זה מסתדר, גם ככה כמו שאמרת אין יותר מידי מה לעשות בקולומביה מבחינת טרקים, והטרקים הלא מוכרים- נו ווי, החיים והחופש גוברים על הסקרנות, אצלי . מודה לכם על העזרה!! אגב למה לא יפתח?

shaishoo

New member
אז ככה

כמו שציינתי אני לא מכיר אותך ומנהגיך, אבל לא יפתח מהסיבה הפשוטה, המקום הוא מאורת סמים ואני לא מתכוון במובן החיובי, אני לא יודע אם אתה משתמש או לא, אבל אני נהגתי בזמן הטיול לעשן פה ושם, ולא הבנתי למה עושים מזה סיפור כזה גדול, החוק וכד.. סה"כ חברה מעשנים נהנים, בדיוק כמו אלכוהול אבל כשראיתי את יפתח הבנתי את כל הסיפורי אימה שמהמשטרה מנסה למכור על מאורות סמים, אתה נכנס ורואה בכל מקום אנשים מורידים ראשים ולא בסבבה, בפרטיות שלהם, אלא בכל מקום , דלתות פתוחות לי יצא גם לראות מזרק או שניים.. בקיצור לא נראה לי מקום נחמד לבלות יותר מידי (עם נרקומנים כבדים !) לגבי טראקים...הרפתקני הרפתקני אבל אם אתה רוצה אני יכול לנסות לחפש לך את המייל של אחד מהבחורים שנחטפו בקולומביה שבא להרצות לנו באוניברסיטה.. זו לא חוויה יפה ובכלל בקשר למקומות שאתה לא מכיר, גם בארץ יש שרשור איכותי מפורום טיולים אבל אני לא רוצה לבאס לך את הישבן, ס"הכ ב100% אתהכ הולך להינות ולבלות, רק לזכור לשמור על השיקול דעת הישראלי הטוב, ותהנה, אחלה מדינה קולומביה, מדהימה עם בחורות יפיפיות, הספרדית שם מובנת (קצב נורמלי), ויש המון מה לראות , אל תשכח לעבור דרך הבית של גבריאל גרסיה מרקס, הוא נמצא במקום מדהים קרוב לים...

לאנה2

New member
../images/Emo45.gifיפה יפה

לא הייתי בקולומביה אבל אהבתי את התשובה שלך כן ירבו אנשים עם גישה כמו שלך

למעלה