אז ככה
כמו שציינתי אני לא מכיר אותך ומנהגיך, אבל לא יפתח מהסיבה הפשוטה, המקום הוא מאורת סמים ואני לא מתכוון במובן החיובי, אני לא יודע אם אתה משתמש או לא, אבל אני נהגתי בזמן הטיול לעשן פה ושם, ולא הבנתי למה עושים מזה סיפור כזה גדול, החוק וכד.. סה"כ חברה מעשנים נהנים, בדיוק כמו אלכוהול אבל כשראיתי את יפתח הבנתי את כל הסיפורי אימה שמהמשטרה מנסה למכור על מאורות סמים, אתה נכנס ורואה בכל מקום אנשים מורידים ראשים ולא בסבבה, בפרטיות שלהם, אלא בכל מקום , דלתות פתוחות לי יצא גם לראות מזרק או שניים.. בקיצור לא נראה לי מקום נחמד לבלות יותר מידי (עם נרקומנים כבדים !) לגבי טראקים...הרפתקני הרפתקני אבל אם אתה רוצה אני יכול לנסות לחפש לך את המייל של אחד מהבחורים שנחטפו בקולומביה שבא להרצות לנו באוניברסיטה.. זו לא חוויה יפה ובכלל בקשר למקומות שאתה לא מכיר, גם בארץ יש
שרשור איכותי מפורום טיולים אבל אני לא רוצה לבאס לך את הישבן, ס"הכ ב100% אתהכ הולך להינות ולבלות, רק לזכור לשמור על השיקול דעת הישראלי הטוב, ותהנה, אחלה מדינה קולומביה, מדהימה עם בחורות יפיפיות, הספרדית שם מובנת (קצב נורמלי), ויש המון מה לראות , אל תשכח לעבור דרך הבית של גבריאל גרסיה מרקס, הוא נמצא במקום מדהים קרוב לים...