שאלה על מוניטור

שאלה על מוניטור

אתם אשכרה היחידים שעונים מה אתם אומרים על זה...אני יודע שמחירו זול..אבל עדיין? http://www.tannoy-speakers.com/s.php?product=15&title=Reveal+6&s=33 ודרך אגב...הוא אקטיבי?? ואם לא...איזה מוניטורים אקטיביים אתם ממליצים עד 2500 בערך? נ.ב: אני יודע שבמחיר הזה לא שווה לקנות מוניטורים,אבל אני עובד כבר חצי שנה עם רמקולים ומתחרפן,ועוד חידשתי את הציוד אז בכלל. תודה רבה

assafffff

New member
לדעתי

אם יש לך 2500 שקל תקציב נסה לחפש ביד שנייה משהו בסביבות ה1500 שקל כמו האם אודיו 8 אינץ' שיש לי (שהם די טובים למחיר, ויש כמה שמוכרים במחיר כזה) אמנם לא תמיד כדאי לקנות מוניטור יד שנייה אבל אם עוד 1000 שקל ביד תוכל לטפל טיפה אקוסטית בייבוש החדר ולפעמים מוניטור פשוט אם חדר מטופל יהיה עדיף על דיינאודיו בחדר מפוצץ החזרים. אני גם שוקל עכשיו לטפל קצת בחדר לפני שאני חושב על שידרוג מוניטור... בהצלחה

Mike A

New member
לך על יד שנייה

אם יש לך רק 2500, אין לך מה לבזבז על חדש. זה יהיה די חסר תועלת.

v o l c o m

New member
אל תתקרב לטנואי....

בסכום של 2500... תנסה להשיג אולי אמ-אודיו או ברינגר... שתי החברות האלה הכי מקצועיים במחיר כזה (שזה כלום 2500)....

Mike A

New member
טאנוי

לטאנוי אין דברים בטווח מחירים האלה. בכל מקרה, מוניטורים של טאנוי יותר טובים גם מ m-audio וגם מ behringer, וזאת עובדה ללא עוררין. אני יכול גם לנמק לך בדיוק למה.

Magic Mushrooms

New member
.........

טאנוי: המחירים משתנים ומגוונים, אבל הנושא פה מה אפשר להשיג יותר טוב במחיר כזה ואמ-אודיו וברינגר יותר אטרקטיביים. עם תחילת דרכי עבדתי עם טאנוי ואפשר להגיד שהרמת מיקצועיות וסאונד שלהם לא עדיפים יותר על ברינגר או אמ אודיו... שגם איתם עבדתי וכיום אני מרוצה הרבה יותר מהכל מהדינאודיו שלי. אפשר להגיד שטאנוי מתברגים בדרגות הפחות מתקדמות והמיקצועיות. יד שנייה: כשקונים מוניטורים מיד שנייה... הבעיה היא לא האם הם עובדים, את זה בשנייה אפשר להבחין. יותר נכון לבדוק מה עבר עלייהם והאם הם שחוקים ואת זה האוזן שלנו מתקשה לבדוק אם זה בכלל אפשרי... לכן אמרתי, מומלץ להכיר את אותו בנאדם שקונים ממנו ולהיות מעורה יותר במה הם עברו... הזהרתי מפני קנייה יד שנייה אבל אני לא שולל אם קונים את זה ממשהו שמכירים ויודעים שמדובר במוניטורים שמורים. אם יש בעיה של כסף זאת ברירה אבל, הייתי מעדיף לא להתעסק במוניטור יד שנייה.

Mike A

New member
.........

טאנוי: למה M-Audio ו Behringer כ"כ פופולריים בנישה הזאת של מוניטורים במחיר נמוך? בדרך כלל אנשים שקונים אותם הם אנשים שעדיין לא מבינים בסאונד ולא מסוגלים להבין מה זה בעצם סאונד טוב. אלה אנשים שאלה הם המוניטורים הראשונים שלהם ובדרך כלל זה מחליף איזה רמקולים של מערכת או של מחשב מעפנים כאלה שהיו להם. מה עושות החברות? דופקות שם וופר 8 אינץ' בשביל שיהיה באס וזה ישמע מגניב ואז האנשים יגידו "WOW OMG" ויקנו את הרמקול. מה שהאנשים לא יודעים שבשביל להגיע ל-8 אינץ' שנשמע טוב אתה צריך רמקולים שעולים יותר מ-3000 שקל. הרבה יותר. ככה יוצא שזה רמקול שנשמע "יפה" בשמיעה ראשונית ומרשים מאוד יחסית למה שהיה קודם לבן אדם, אבל לא מדוייק ברמות מטורפות וקשה מאוד לעבודה. אפילו רמקולים ב-12,000 ש"ח לא באים עם וופר 8 אינץ', אז אלה? לטאנוי (מה שהיה לי בכל אופן, לא מכיר את הדגמים החדשים שלהם) אין את הבעיה הזאת. רמקולים שבקושי יורדים מתחת ל-60 הרץ, אז אין צורך פה לייפות אותם ואפשר להשקיע את הכסף בסאונד טוב ומדוייק של המוניטור. כל מי שהמוניטור הראשון שלו לא היה maudio או ברינגר ואז הוא לא משוחד יסכים איתי.
כמובן שזה לא ברמה של dynaudio, אבל יתן תוצאות הרבה יותר טובות לאנשים מתחילים מאשר דברים אחרים. יד שנייה: למה מה, חבר שלך לא יכול לדפוק אותך ולמכור לך משהו שחוק?

רגע סיבכתם אותי...

אז מה עדיף לעשות...? ובקשר ליד שניה...חבר שמוכר לך משהו שחוק..הוא לא כזה חבר...

dmt4me

New member
מסכים עם מייק לגבי יד2 בקניית ציוד

הציוד הזה יקר וחבל לקנות חדש מן הסתם כי הרוב שמוכרים יד שניה שמרו על הציוד. לגבי מוניטור,זו כבר שאלה של סכום למרות שאני מכיר אנשים שעושים סאונד עם אמ אודיו ואפילו עם מערכת בייתית!!!

Mike A

New member
ואני מכיר אנשים שעושים סאונד עם ה pc speaker

מה זה משנה

assafffff

New member
אל תשכח

שמי שקנה טאנוי ישר התחיל לעבוד כמרצה לסאונד...

Mike A

New member
וכמובן

שמי שיש לו ברינגר כבר מזמן עושה הפקות בהוליווד.

v o l c o m

New member
-לא מומלץ בכלל לקנות מוניטורים יד שנייה-

אם אתה מכיר בנאדם קרוב אלייך שאתה מכיר אותו ויכול לסמוך עליו שהם שמורים אז סבבה.

Mike A

New member
למה לא?

הרוב המוחלט של אנשים שמוכרים מוניטורים בארץ הם א. אנשים שמשתדרגים ב. אנשים שצריכים כסף לרגל נסיעה או משהו בשני המקרים האלה אין שום סיבה שהמוניטור לא יעבוד. בכל מקרה, לבדוק אם המוניטור עובד ובמצב טוב זה בדיוק 5 דקות ומכסה בעקרון הכל. זה לא רכב שיש בעיות שמסתתרות מתחת למנוע. או שעובד או שלא. יד שנייה זה הפתרון הכי טוב לאנשים בלי כסף, ואני אומר את זה בתור אחד שחצי אולפן שלו זה יד שנייה (ועדיין עובד מעולה).

תודה לכולם...לקחתי לתשומת ליבי

ואני יחסוך לאיזה 5 ככה...עוד עבודה לא יקרה כלום

וכדאי לא לפתוח עוד שרשור

תגידו..זה רק מקלדת מידי?? או שיש בזה עוד כמה דברים שאין במקלדת שליטה רגילה? http://www.cme-pro.com/products-list/product-uf.html

למעלה