שאלה על מונולגים

שאלה על מונולגים

שלום רב! אני מחפשת מונולוג בן 5 דקות היה לי אחד של הקיץ של אביה אך אני לא מוצאת אותו עכשיו! ראיתי את המונולגים שיש לכם באתר, הבעיה שאני לא מכירה את המחזות ואני חושבת שכדי לשחק את המונולוג אנ צריכה לקרוא את כול המחזה ואין לי מושג איפה.... יש מצב שאולי יש לכם מונולג מ"הקיץ של אביה" אשמח שתענו לי בה ביי

normajean

New member
נאמ...יש לי הצעה יותר טובה אפילו:)

תראי מונולוג = לקרוע ת'תחת as simple as that ולא לצפות שבגלל שקראת ספר אחד ויש בו קטעים שלמים של דמות אחת מדברת אז בואו נקח אותו וזה לא נובע מלרדת עליך אלא כדיי לעזור לך ובמקום מסויים לשדרג לך את העשייה. לכי לספריה העירונית תקראי איזשהו מחזה (ויש מחזות אפילו של 50 דף ככה שאת אפילו יכולה לשבת שם ולקרוא) אבל תבחרי אותם לא לפי האורך אלא לפי החיבור שלך אינדוידואלית ותבחרי מתוכו את הדמות שאת מסוגלת לראות את עצמך בנעלים שלה בלי בעיות, כל מה שנשאר לך אחרי זה - פשוט למצוא קטע בו היא מדברת יותר מעשרים שורות פחות או יותר וכל שאר הכללים כשעובדים על מונולוג. אפשרות שיניה הקיימת היא שמצאי לך אחד מספרי הפרוזה מונולוגים או שירה אפילו של האליל (וגם האנש הכי מדובר בפורום שלנו בערך) חנוך לוין ותתעמקי בכל שורה ושורה ככה את אפילו לא צריכה לקרוא מחזה. שיהיה המון המון בהצלחה ואם את צריכה כל עזרה את מוזמנת לפנות גם במסרים:) נ.ב פתאום כשאני קוראת את זה זה נשמע מתנשא אנא השתדלי לראות את זה כהצעת עזרה ולא יהירות.

למעלה