שאלה על מול ים

שאלה על מול ים

תמיד פנטזתי לנסות במול ים את הקינוחים, ובמיוחד ברולה המקדמיה (הייתי שמחה לארוחה שלמה, אבל זה לא בתקציב שלי...). קראתי בזמנו שאפשר להגיע בשעות מסוימות ולשבת לאכול קינוח בלבד. אולם בהצצה בתפריט באתר כתוב שהקינוחים מוגשים פחות או יותר לכל אורך היום ו... 80 ש"ח מינימום לאדם, שזה הרבה יותר ממחיר מנה אחרונה אחת. האומנם? או שבכל זאת יש אפשרות לבוא לקינוח מבלי לנסות לשבור את הראש איך מגיעים למינימום המדובר?

החתולית

New member
מציעה שתתקשרי למסעדה לברר

כך תקבלי את התשובה המוסמכת והמדוייקת ביותר.
&nbsp
יחד עם זאת, הפסקה שהוכנסה לתפריט הקינוחים ברורה, וכנראה שהוכנסה משום שהמסעדה קיבלה הזמנות רבות של אנשים שביקשו לאכול רק קינוחים.

PooKiPsiT

New member
נראה לי שהדרך הכי טובה להגיע למינימום הזה

הוא ללכת שני אנשים ולחלוק 3 קינוחים. אפשר גם כמובן עם יין ושתיה חמה, אבל נראה לי שאם כבר הולכים לקינוחים, אז מתרכזים בקינוחים

sweetdreams

New member
וגם תמיד אפשר לארוז פרלינים הביתה

שזה מה שאני הייתי עושה במצב כזה.

wgaf

New member
כן התכוונתי לאדם.

זה מה שאני הייתי עושה.
מי שמסוגל לאכול קינוח אחד ולשלם עליו גם יכול לעשות את זה על שני קינוחים.

מי שמסוגל לקנות רכב, שיקנה כבר שניים?

לא ניכנס לחישובים כלכליים, אבל מול ים אינה מקום זול. הייתי מאוד רוצה לנסות את המנות האחרונות במיוחד נוכח העובדה ששמעתי עליהן רבות ושנכתב בעבר שיש אפשרות לעשות זאת ללא הארוחה, אבל גם זה פריצה מהתקציב לטובת אירוע חגיגי שייבחר בקפידה, ורק לפעם אחת בלבד. לשלם על שתי מנות אחרונות לעצמי מעל 100 ש"ח זה משהו שכנראה לא יקרה בחיי באקלים הכלכלי שלי פה.
אם אכן 80 ש"ח מינימום בשביל לטעום מנה אחרונה, אוותר על התענוג.

wgaf

New member
הדוגמא לא רלוונטית

מי שצריך רכב אחד - אין לו סיבה לקנות שניים במחיר של שניים.
לעומת זאת זה דווקא יכול להיות מאד נחמד לנסות ולאכול שני קינוחים שונים במסעדה ברמה שכזו.

PooKiPsiT

New member
כדאי להתקשר למסעדה לוודא לפני שפוסלים

מעבר לזה נראה לי שחבל להיגרר לויכוחים מיותרים. כל אחד עושה את השיקולים שלו כמה כסף הוא מוכן להוציא ועל מה, וכל החלטה כאן היא לגיטימית.

נדמה לי שהקינוח המפורסם ביצת הפברג'ה עולה רק הוא 70.

כך שהאתגר להגיע ל-80 אינו גדול...תשאירי 10 ש"ח טיפ וסגרת עניין.

אבל עם כל אהבתי למול ים, הקינוח הזה מבוצע היטב ככל שיהיה, הינו מהומה רבה על לא דבר. את בשקט יכולה לוותר ולהשקיע את 'הונך הקט' במשהו יותר מוצלח. באחריות.

החתולית

New member
לגבי ביצת הפברז'ה

קינוח יפה, אבל מעבר לכך לא מצאתי שהוא טעים במיוחד.

למעלה