שאלה על מהירויות

• פותח הנושא P0P
  • פורסם בתאריך

P0P

New member
שאלה על מהירויות

קראתי במאמרים על המהירויות ורשום שם שהמהירות המקסימלית של הוויאג´ר היא וורפ 9.975 ואני שואל איך לעזאזל זה יכול להיות???? אומרים שוורפ 10 זה מהירות אינסופית שזה להימצא בכל מקום ביקום באותו זמן אז ב-9.975 הייתי מצפה שהם יגיעו הביתה אחרי 5 דקות לא ???

TUVIX

New member
יכולים להחזיק במהירות הזאת

רק 6 דקות מהירות השיוט שלהם היא 7

VinceCarter

New member
אבל גם שמתם לב של לויאג'ר יש עוד

גורם מעונין, חלונות, אפילו אם הן מחומר הכי חזק, אך זה יתכן שכל כך הרבה מצבים שבו ספינה ניזוקה קשות, המותקפת קשות וחלונות נישראות שלמות? ברור שבלי חלונות אין קיום חיים בספינה
..

P0P

New member
אני יכול לענות לך על זה

הספינה היא לא חדר אחד גדול שאם חלון אחד הולך אז כל הספינה מתה מחוסר חמצן או משהו כזה, הספינה בנוייה מהמון מפלסים וחדרים ואם חלון אחד הולך אז יש כמה אבידות בנפש ומקסימום יש נעילה אוטומטית של חדר או כמה חדרים או מפלס שלם שאליהם אף אחד לא יכול להיכנס כמובן ואגב פגיעה ישירה בלי מגינים בחלליות לא ראיתי הרבה והייתי אומר שזה דיי נדיר כי בדר"כ תמיד מוצאים איזה טריק ואגב דווקא בחדר הבקרה אין חלונות יש מסך TV וחוץ מזה אני לא חושב שמישהו ממש יודע הייכן נמצא חדר הבקרה יכול להיות שהוא נמצא בבטן הספינה ככה שאם כל הפגיעות מסביב עדיין אין נזק לחדר הבקרה. אבל אני מסכים שהסצינה המשוכפלת אינסופית של הפיצוץ של המסכים בחדר הבקרה שמפילה כמעט כל פרק את ספוק או את וורפ ממש ממש מגוחכת. ואגב אין מצב שתראה מתישהוא בפרק של סטאר טרק שיש נזק בחלונות כי אז אתה תישאב לחלל תוך 9.9999 וורפ

seti2

New member
אההם..

1.זה ידוע הכן "חדר הבקרה"(אני מניח שאתה מתכוון לגשר) הוא נמצא בחלק "הצלחתי" של הספינות והוא ממוקם למעלה במרכז. 2.אני לא יודע בקשר לספינות אחרות אבל לאנטרפרייז די יש חלון בתקרה של הגשר. 3.אם הולך חלון משכפלים חדש!

אודו

New member
חלון?

כמו בזכוכית? מדובר בשדות כוח. אתם לא זוכרים את "המפגש"? שפיקארד מראה ללילי שהחלון הוא בעצם שדה כוח שקוף? זה לא זכוכית! והגשר נמצא במקום הכי לא נכון בעולם, בקצה הכי עליון וחשוף של החללית.

TUVIX

New member
החלון מורכב מ

אלומיניום שקוף ושדות כוח למקרה הצורך בזמן קרב החלון נסגר ע"י BLAST DOORS שמגינים עליו והם עשויין מחומר יותר חזק

למעלה