שאלה על מד לחות.

etay983

New member
שאלה על מד לחות.

היכן מומלך למקם את מד הלחות, בחלקו התחתון של הטרריום או בחלקו העליון? והאם יש הבדלי לחות באיזורים שונים של הטרריום? (מדובר בטרריום לא גדול).

כמו מד טמ"פ גם מד לחות כדאי למקם

במקום שיתן לך את הנתונים שהכי קרובים להיכן שהזוחל נמצא. במקרה של לחות כל עוד אתה לא ממקם בתוך תא לחות או צמוד לכלי מים אני לא חושב שזה משנה יותר מדי אבל בכל זאת עדיף שיהיה למטה.

stas87

New member
איזו לחות צריכה להיות לאיגואנה?

לפי המד הזה מה אחוז הלחות שצריך להיות לאיגואנה? תודה.

מישהו יכול לעזור לי?

שלום!! איפה אני קונה מד לחות? כמה זה אמור לעלות? והאם מישהו יכול לשים פה תמונה של מד לחות שאני יראה איך זה ניראה? כי הייתי בכמה חנויות והביאו לי מד חום (C) והיה עוד שורה של טמפרטורות שהיא מוגדרת באות (f) וזה מעלות בארצות הברית ולא לחות!!! אז איך ניראה מד לחות? ומה האות שמגדירה אותו? ... ואני צריך מד לחות כי יש לי בואה והיית גר בראשון ושם היה לה לחות מעולה בידיוק כמו שהיא צריכה אבל עכשיו עברתי לגור לבד בערד וזה מדבר ואין שם את הלחות הרצויה והבואה עושה לי המון בעיות ואני חייב מד לחות כדי לבדוק כמה לחות יש לה!! אז עם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח!!! תודה מראש דודי

etay983

New member
מד לחות

המד לחות נראה כמו שעון עם מחוג אחד והוא כמעט תמיד מתוצרת exo terra והשנתות עליו הם באחוזים מ-0 עד 100 מד לחות באנגלית זה hygrometer וזה אמור להיות כתוב על העטיפה. מקווה שעזרתי.

למעלה