שאלה על מדבקות

שאלה על מדבקות

לאחותי יש יומולדת עוד שבועיים ואני מחפשת מדבקות חצי שקופות שאוכל להדפיס עליהן פיות ולהדביק לה על המראה. מישהו מכיר, יודע איפה אפשר לעשות דבר כזה? המון תודה!!!

KarinDi

New member
למה רק חצי?

בחנויות ציוד משרדי (לפחות בגדולות, סטייל "אופיס דיפו") יש דפי מדבקות שקופות/שקף שניתן להדפיס עליהן במדפסת לייזר. כמובן שבתי דפוס ישמחו לעשות לך את זה באיכות טובה יותר. בשני המקרים מדובר בעלויות לא קטנות. (הכל יחסי, כמובן). אם התכוונתי לחצי שקוף כמו סלוטייפ "חלבי"- כאלו לא ראיתי... המדבקות שנהוג להדביק על חלונות לא מודפסות, אלא מצויירות באמצעות צבעים שנקראים צבעי חלון. מדפיסים תמונה על שקף שמיועד להדפסה, עוברים על קווי המתאר באמצעות צבע חלון שחור שנקרא "תוחם" וממלאים בצבעי חלון שונים. מסירים מהשקף ומתקבלת מדבקה רב פעמית. כמובן שאפשר גם לקנות מוכן...

מצאתי דפי מדבקות כאלו

חבילה של 25 דפים עלתה 100 שקל, נראה לי קצת לא ריאלי (וגם מאיפה אני מביאה עכשיו מדפסת לייזר?!). בתי דפוס לא מצאתי, תוכלי לתת לי שם של אחד? בקשר לרעיון השני, הוא אמנם מעולה אבל יש לי כבר את התמונות, והן צבעוניות ויפות, נראה לי שמדבקות יהיו יותר יפות.

KarinDi

New member
זה בערך המחיר

שגם אני ראיתי... בית דפוס- מאוד תלוי באיזור בו את גרה, כמובן. אני מכירה הרבה בירושלים, אבל בדיקה קצרה בגוגל תיתן לך תוצאות קרובות למקום מגורייך. זה ממש לא אמור להיות בעייתי להם..

למעלה