שאלה על מבחני מיון

princesa4

New member
שאלה על מבחני מיון

לפני כמה חודשים ראיתי הודעה בעיתון עם תנאים טובים בנמל חיפה. הלכתי לראיון עבודה ,הכל הלך טוב ויפה והוא שלח אותי למבחן מיון . כשבאתי למבחן מיון קיבלתי שוק . 4 שעות ארך סך הכל. מאוד התאכזבתי מכך שלא עברתי כי ממש רציתי את זה . לאור הכישלון , החלטתי שאני רוצה לנסות שוב אבל לפני כן אני רוצה לגשת להכנה למחני מיון. לא אכפת לי עם אני אהיה בודקת בטחונית בנמך, רכבת, משטרה העיקר להתקבל. מישהו ממליץ לי לגשת למבחני הכנה האלה או לא..? קראתי גם שאם נכשלתי במכון אז תקף עד שנתיים. קשה להתקבל למבחמי מיון במשטרה ? אני רובאי 02

Sallsalim

New member
שלום לך פרינסס

גם אני פעם ראשונה שהלכתי למיונים של שדה התעופה למשרת בודקת בטחונית לא עברתי בפעם הראשונה, האמת כי חטפתי שוק, שלחו אותי למבחנים ולא ידעתי בכלל איזה סוג של מבחנים וישר הכניסו אותי לפסיכולוג שלא ידעתי בכלל איזה שאלות הוא ישאל או למה הוא מכוון... בקיצור היום אחרי שנה, נגשתי שוב למבחנים של בודקת בטחונית אומנם לא בשדה תעופה ועברתי. את צריכה לקרוא ספר של מכון כלשהוא שמכין למבחנים האלה. אני מאחלת לך המון בהצלחה. גם אני התבאסתי מאוד מכך שבפעם הראשונה לא עברתי את המבדקים אבל אם את באה בגישה חיובית ומתכוננת היטב לכך את תעברי. המון בהצלחה!!!

princesa4

New member
עוד שאלה:

מה יותר עדיף לעבור את הקורס של הכנה למחני מיון או לקנות את הספר..? אם למשל אבחר בקורס . איך זה הולך יהיו שם הרבה אנשים נבחנים או מה..?

Sallsalim

New member
תשובה...

הקורס עולה יחסית הרבה כסף.. לדעתי עדיף הספר.

למעלה