שאלה על לפטופ.

• פותח הנושא LYPD
  • פורסם בתאריך

LYPD

New member
שאלה על לפטופ.

שוטטתי באינטרנט, ומצאתי ב-AMAZON, לפטופ נחמד למראה, וגם רכיביו נראים לי יאים. מה אתם חושבים? איך HP? HP Pavilion ובכלל, כשאני קונה מחשב נייד, על אילו מרכיבים הכי חשוב להסתכל? השימוש שלי הוא בעיקר לאינטרנט ומשחקים. תודה-רבה מראש!

bar666xp

New member
על מה להסתכל זה משתנה לפי הצורך

על איזה משחקים מדובר 3D ברמה גבוה? כדי לקבל מושג על מה יש בשוק לגימרים תעשה חיפוש בכל מנוע חיפוש (גוגל, יאהו, MSN וכו') על ניידים לגימרים יש רשימה ארוכה. השאלה היא כמה כסף אתה מוכן להשקיע.

Jan22

New member
שאתה אומר משחקים ..

אתה מתכוון למשחקים כבדים או פשוטים ? נייד לצורכי משחקים וגרפיקה יעלה לא קצת ,דגשים על : מעבד מהיר - P.M 1.7ומעלה (אם יש תקציב - המעבד החדש בהחלט מצויין) עם 1GB DDR II 533MHZ זיכרון פנימי ,כרטיס מסך בעל זיכרון ייעודי (כלומר NOT SHARED) כגון X600 128MB ומעלה והרדיסק במהירות מינימלית של 5400 (מומלץ 7200) . מה התקציב שלך ?

LYPD

New member
מקסימום 7,000.

המשחקים שאני רוצה לשחק בהם לא הכי כבדים, כמו GTA, NFS וכד'. בקישור שהבאתי לכם, לא הצלחתי להבין איזה כרטיס מסך יש שם. מה אתם אומרים על המחשב הזה בכלל? המחיר נראה לי טוב, אני צריך רק אישור שלכם
אני לא מבין כל-כך.

Jan22

New member
כרטיס המסך הוא GMA128MB

מדובר בכרטיס שהוא SHARED אולם הוא לא רע ; הוא תומך במשחקים ברמה סבירה ,אולם לא אופטימלית . בסה"כ מדובר בנייד מצויין עם מפרט חזק ומחיר די נוח, אולם מס' חסרונות: *שירות הלקוחות התקול של HP ,שאמנם עבר שדרוג אך עדיין לא פרפקט . *כרטיס מסך סביר מאוד אולם לא מצויין לתמיכה במשחקים וגרפיקה .

LYPD

New member
אוקיי עוד שאלות:

יש לך מחשב ספציפי שאתה יכול להציע לי (באינטרנט אולי) שיתאים לי. אני מחפש מחשב:
Pentium M 2.0GHz/1.8GHz 1GB RAM DDR2 80GB 15.4" Screen WiFi​
אני לא מבין בכרטיסי-מסך, במחשבים ניידים, אולי אתה מכיר משהו טוב. אם תוכל להכווין אותי סציפית לאתר מסויים, אפילו בחו"ל, עם מחשב שיוכל להתאים לי, אשמח מאוד! תודה-רבה מראש!

LYPD

New member
תודה-רבה !

חיפשתי משהו בכיוון LG HP, האמת, אבל המחשבים האלה נראים גם טובים.

Jan22

New member
LG/HP מצויינים ,רק צריך לבדוק

ולעשות סקר שווקים עצבני טרם קניית מחשב נייד (כל חברה שהיא)!!

למעלה