שאלה על לימודים

Tu Lus

New member
שאלה על לימודים

לפורום שלום אני חיילת משוחררת כמעט שנה, ואני צריכה להשלים מספר לא רב של בגרויות. לכל מקום שצלצלתי אמרו שלמקצוע אחד זה בממוצע 3000 שקל. אין לי את הסכום הזה כי אני עובדת על הרבה פחות ממינימום וההורים לא יכולים להלוות לי כי הם המון זמן מובטלים. שמעתי ממישהו מהעבודה שיש "מלגות לבגריות" אבל איפה שהוא למד נורא רחוק לי מאזור המגורים. מכירים מקומות שיש להם מלגות באזור "הקריות" בלחמן/קידום וכל שאר הגדולים הם לא מכירים את זה. לגבי הפיקדון ללימודים אני מעוניינת לשמור אותו לשעת צורך, ואם אפשר לנסות לקבל מלגה אז למה לא? יודעים לאן אפשר לצלצל שכן יש סיכוי לקבל? המון תודה, אני כבר לא יודעת איפה לשאול.

Ofir s07

New member
ביחידה להכוונת חיילים משוחררים יש מלגות

והנחות לכל מיני מכוני בגרויות. תיגשי אליהם ותראי איך הם יכולים לעזור לך

Tu Lus

New member
הבעיה שהם ממוקמים רחוק ממני

לכן צלצלתי די הרבה אבל פשוט לא עונים בטלפון שם. אני דקות ארוכות על הקו ויש רק מענה ממוחשב שמחזיר אותי לאותו מקום! יש לך מס' שיכול לעזור לי? אגב אני מדברת על אזור צפון (חיפה) תודה

Ofir s07

New member
חיפה זה לא כזה רחוק...

אני עושה את הנסיעה קריות-חיפה ובחזרה לפחות פעם בשבוע... וכמו שצירפו לך אלה המספרים שלהם: 04-8301104 04-8301106 ותנסי להתקשר בשעות עבודה שלהם: א',ב',ד',ה' 08:30-13:30 ד' 15:00-17:00 אני אישית אף פעם לא ניסיתי להתקשר אליהם, פשוט ניגשתי ללשכה שלהם והאמת אני נוסעת שוב ביום שלישי לקחת מהם ואוצ'ר בשביל השלמת בגרויות. אז באמת תשתדלי לתת מאמץ קטן ולהגיע אליהם כי לדעתי זה מאוד יעזור לך....

var2

New member
השלמת בגרויות

ניתן לפנות למכינות הקדם אקדמאיות - רשימה באתר היחידה להכוונה . בבואך למכינה להציג את עובדת היותך חיילת משוחררת . תתבקשי להציג פרטים על המצב הכלכלי של משפחתך . יש ועדה משותפת למכינה ולקרן לקליטת חיילים משוחררים ולאור המצב הכלכלי נית ןקבל סיוע ללימודים במכינה . גם מס לא רב של בגרויות זה בסדר .( ניתן לקבל אפילו מימון מלא לאור מצב כלכלי ) בהצלחה

talrod1

New member
3000 למקצוע?

לא הבנתי מקצוע אחד 3000 שקל? את יכולה ללכת למכללה מסוימת ואפשר לעשות מכינה שאת עושה את כל הבגרויות בבת אחת שזה יוצא איזה 5000 שקל משו כזה אם אני לא טועה...בררי..

למעלה