שאלה על לז ארקס / les arcs

• פותח הנושא shac
  • פורסם בתאריך

shac

New member
שאלה על לז ארקס / les arcs

א. האם האתר מתאים לבינוניים / מתקדמים? צריך להרחיב את הסקי פס בשביל להנות מכל מה שכתוב פה:

http://www.skideal.co.il/index.php?page=לז-א% D7%A8%D7%A7

ובכל מקרה, אם זה לטוס ללס ארקס ולשהות שבוע (באותו מקום), או לטוס לאוסטריה ל ZEL AM SEE ולנוע עם רכב למספר מקומות, נשמע לי שיותר משתלמת האופציה הצרפתית הפעם. דעתכם?

marceloros

Member
מנהל
לזארק מצויין

ואם מרחיבים ללה-פלאן אז בכלל כפול 2.
אני הייתי בכל אתר בנפרד, לפני שחיברו אותם, והיה סבבה.

נפתלי99

New member
הייתי שם פעמיים גם אחרי האיחוד

והייתי גם עוד פעם בנפרד בכל אחד מהם לפני שאיחדו אותם.

בכל מקרה - כל אחד מהם בנפרד זה אחלה אתר, עם 200 ק"מ בערך של מסלולים בכל הרמות, ושניהם עם מעליות די מיושנות- בעיקר בצד של לה פלאן.
המעבר בין שני האתרים הוא בגונדולה דו-קומתית עצומת מימדים.
לגולש מתקדם זה בערך 40 דקות עד שעה להגיע לגונדולה המקשרת, ולעבור בין לה-פלאן ללז ארקס.
זה מאוד מגוון את היצע המסלולים, אבל בסביבות 2 חייבים לתכנן את המסע בחזרה, ולהגיע לגונדולה בסביבות 3 לכל המאוחר, כי אח"כ יש סיכון שנתקעים בצד הלא נכון של ההר, והנסיעה הרבה יותר ארוכה מאשר הגלישה.
בכל מקרה - כל השלטים האלקטרוניים מראים את השעה המומלצת לחזרה לאתר בצד השני לפי מזג האוויר של אותו יום, אבל אפשר להוסיף 30 דקות בשקט על השעה שהם רושמים.

בוב מור

New member
תודה על המידע, אני אהיה בקלאב מד ב27 בינואר

אהיה בקלאב מד ארקס אקסטרים בלז ארקס . כמה זמן לוקחת הנסיעה בגונדולה המקשרת עצמה בין שני האתרים?
תודה

הגרינץ

New member
יום לה פלאן

לגונדולה קוראים Vanoise Express חפש בגוגל.
4 דקות מצד לצד.
דבר עם המדריך של הקבוצה שלך שבמהלך השבוע תעשו יום ארוך ושיקח אתכם ללה פלאן...אנחנו עשינו את זה בעבר.
דרך אגב, גם אנחנו שם באותו תאריך.

topsoul 360 out

New member
אתר מעולה!!

עם קצת יותר מ200 ק"מ מסלולים, אלא אם כל מה שאתה מחפש זה לסיים את הקילומטראז' מסלולים הזה, אין שום סיבה להרחיב את הסקי פס לטעמי

מנסיוני האישי (3 שבועות שגלשתי שם)- תמיד מוצאים משהו חדש לגלוש עליו אם קצת פותחים את העיניים..האתר הזה מתאים ממש לכל הרמות..
אוףפיסטים טובים, סנופארק שממש השתפר בשנים האחרונות, ומסלולים מעולים..
כמעט סגרתי לשם את החופשה השנה אבל זה לא הסתדר לי עם תאריכים

למעלה