מה ההבדל בין pole arm לבין spear? גם מבחינת הדמות וגם מבחינת הנשק. בא לי לפתוח DK. בעצם יש לי כבר לוחם רמה 19, רק אני לא ממש מבינה מה ההבדל בין 2 הנשקים. יש הבדל גם בהעלאת הסקילים בבחירה של הנשק, נכון? תודה
לפני הקוסם שלי היה לי לוחם שהגיע עד רמה 36 לפני שנשברתי סופית כי הוא שעמם אותי רצח גם הציוד נראה לי מכוער אני יותר אוהב של קוסמים - אז בתקופה ההיא הספקתי לעשות על זה מחקר בעקרון - יתרונות הספיר : ---------------- המובים שמופיעים בעבודה שלישית נותנים יתרון לחנית עולה בדרך כלל פחות מפולארם דרגון בלד ובסטר ביחד הם די חבל על הזמן חזקים חסרונות הספיר: ----------------- רק כ-40% מההתקפות של לוחם הן סטאב - מה שמפחית מיעילותה של החנית בעבודה שנייה חנית נחותה מהפולארם בגלל הסיכוי הגבוה יותר שהלוחם יעשה תנועת תקיפה של סלאש ולא סטאב יתרונות הפולארם: ------------------- כ-60% מההתקפות של הלוחם הן סלאש שמתאימות לפולארם ויכולים לפגוע ביותר אוייבים ממעל וממתחת יש להם יתרון על חניתות במהלך עבודה שנייה בגלל הסיכוי הגבוה יותר של סלאשים המיומנות דרגון פיירי לוקחת פחות זמן להטיל מאש באסטר שהיא מיומנות של חנית חסרונות הפולארם: ------------------- בדרך כלל יותר יקר מאשר חניתות במהלך עבודה שלישית המובים שמופיעים ונלחמים בהם נותנים יתרון הרבה יותר גדול לחנית לא ממש שימושית בעת השימוש בבאסטר
לעבודה שניה, הפול-ארם חזק יותר ולעבודה שלישית החנית חזקה יותר? לא ממש מעניין אותי להיות יפה, יותר חשוב לי להיות חזקה, כשהכיוון הוא בהחלט לעבודה השלישית שהיא חשובה יותר מהשניה. מה שאתה אומר זה שהחנית לא טובה בהריגה של כמה מפלצות ביחד, ובעבודה שלישית הלחימה היא יותר במפלצות בודדות? מה למשל עם היימס? הרי שם זה הריגה של כמות ביחד... מה עדיף שם? עוד תובנות ממישהו?
אבל בעבודה שנייה לפולארם יש יתרון על החנית לא - גם פה וגם פה דיברתי על לחימה במובים אני אומר שבעבודה שנייה הפולארם יותר טוב להריגה של מובים אבל בעבודה שלישית מכיוון שגם משתנות המפלצות שנלחמים בהם וגם סקילים חדשים גורמים לחנית להיות יותר טובה בהריגה של מובים. הצורה והכמות של המובים בעבודה שלישית בשילוב המיומנויות של עבודה שלישית נותנות יתרון לחנית בזמן שבעבודה שנייה המצב הוא הפוך.
נכון ההודעות הצהובות האלה הרצות שיש למעלה במסך של המשחק... אז היתה הודעה משו כמו: משעה 4 עד 6.. כל מפלצת תביא EXP כפול.. או משהו כזה.. מה עם זה? מתי? כמה? איזה מפלצות בדיוק?