שאלה על כרטיס מסך

asaf1982p

New member
שאלה על כרטיס מסך

מישהו יוכל להסביר לי מהו בדיוק כרטיס המסך Intel® Graphics hd ויש כמה גירסאות שונות לפי מה שראיתי - למה אין מחשב נייד עם כרטיס מסך NVIDIA או GFORS? או שיש והם פשוט מאוד יקרים ובגלל זה אני לא רואה אותם - האם הכרטיס INTEL חזק באותו מידה היום כמו הכרטיסים של NVIDIA וכו'?? הוא יכול להריץ סרטי HD? בתאוריה הוא יכול לעלות משחקים? תוכנות גרפיות כאלה ואחרות? האם במציאות הוא באמת יש לו יכולות גרפיות? נגיד אם מחשב הוא בעל מעבד I3 לפחות ו- DDR3 ו- 4 ג'יגה זיכרון ו- 7200 RPM וכרטיס מסך של INTEL HD (לא יודע איזה מהסוגים) יכול להריץ משחק מחשב? ותוכנות גרפיות? לפחות ברמה סבירה? לא יכול בכלל? יכול אבל אולי יקרטע? אשמח אם מישהו יכול לעזור - מחכה לתשובה - תודה מראש

RoyBO

New member
הכרטיס של אינטל ללא זיכרון משלו

הוא משתמש בזיכרון המחשב, הוא לא מיועד למשחקים, הוא כן יכול להריץ סרטי HD.

asaf1982p

New member
סבבה הבנתי - תודה - שאלת המשך

לא קיים אף כרטיס מסך INTEL עם זיכרון משלו? והאם כרטיס מסך מסוג ATI Mobility Radeon™ HD 4330 נחשב כרטיס חזק כמו GEFORS? או NVIDIA?

asaf1982p

New member
עוד שאלה - הפעם על מחשב מסויים

מה אתם אומרים על המחשב הזה? האם הוא חזק מספיק להריץ סרטים באיכות HD? והם אני יכול להפעיל עליו תוכנות גרפיות כאלה ואחרות? (ידוע לי שעדיף מעבד I3 לפחות אבל הבנתי שם ה - 2 DOU הוא מעבד עם 2 ליבות כמו ה - I3 שחוסך בחשמל וחזק דיו להריץ תוכנות במקביל - נכון? אני יודע שיכול להיות שהמחשב יקרטע במקרים מסויימים ואני מוכן לקחת את הסיכון הזה - השאלה האם השילוב בין המעבד הזיכרון הפינימי וכרטיס המחשב - נחשבים יחסית חזקים למחשב נייד??אם אני יריץ משחק נגיד כמו פרו אובלושן המחשב יצליח להריץ את המשחק?) CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6570, 2.1GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066Mhz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (7200 Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎13.3'' LED HD BrightView (1366 x 768 resolution)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon™ HD 4330, 512 MB dedicated video memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA DVD+/-RW SuperMulti LightScribe Drive with Double Layer Fixed‎ ‎ Sound‎ ‎High Definition Audio, stereo speakers, stereo headphone/line out, stereo microphone in, integrated microphone‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel 802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ No Bluetooth‎ ‎ Network Card‎ ‎ Marvell Ethernet (10/100/1000 NIC)‎ ‎ Card Reader‎ ‎1 Secure Digital (SD) slot‎ ‎ Ports‎ ‎3 USB 2.0 ports, VGA, stereo microphone in, stereo headphone/line out, HDMI, power connector, RJ-45, optional RJ-11‎ ‎ PC Card Slots‎ ‎ One ExpressCard/34 slot‎ ‎ Fingerprint‎ ‎ Yes‎ ‎ Integrated Camera‎ ‎Integrated 2 MP webcam‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows® 7 Home Premium 32-bit‎ ‎ Weight‎ ‎Starting at 1.97 kg‎ ‎ Battery‎ ‎8-cell (63 WHr) Li-Ion battery‎

למעלה