שאלה על כלל ATS

שאלה על כלל ATS

שלום לכולם למי שמכיר את התוכנה של כלל ATS.. נרשמתי למסחר דמו שלהם, ובלי הרבה ידע/בלי ידע כמעט בכלל, "הרווחתי" 1500 דולר בשבוע. נראה לי מאוד תמוה שככה זה גם במציאות. הייתכן הדבר? הם נתנו לי "100,000$" כמאזן התחלתי, שעליהם עשיתי 1500 דולר רווח.. זה נראה לי מאוד לא הגיוני שזה באמת ככה, הרי אנשים יכולים להתעשר ברמות מטורפות.. מישהו יכול להסביר לי את העיניין?

thearbelman

New member
זהירות

שלום ליאת, שמתי לב שבהרבה חברות יש סעיף בדמו שאומר שהמחירים לא בהכרח משקפים את מחיר השוק... יכול בהחלט להיות שמנסים לגרום למשקיע להרגיש טוב. אני יודע שחשוב מאוד לבדוק את האמינות של החברה בה בוחרים להשקיע. הכי חשוב זה לא לקפוץ סתם למים הקרים על סמך שבוע חיובי אחד. צריך פשוט ללמוד קצת על התחום ולהיזהר! בשוק יש חפארים שמרווחים מההפסדים שלך ויש חברות רציניות, כדאי תמיד לבדוק איפו שמים את הכסף.

חבל על הזמן. עוד סיסטם שלא עובד

כל הרובוטים האלה לא אפקטיביים מסיבה פשוטה - גם אם תבני רובוט שיהמר ברולטה בקזינו, משוכלל ככל שיהיה הוא לא יצליח לנצח את הסטטיסטיקה המרה והשלילית של הפורקס: כשתוחלת הרווח של כל הימור בודד היא שלילית (נניח48% סיכוי להרוויח ו-52% להפסיד) אז בהגדרה ככל שתבצעי יותר הימורים כך תפסידי יותר כסף. כל ההבדל בין רובוט לבין מסחר ידני זה שהרובוט מנטרל את הפסיכולוגיה שכידוע משפיעה לרעה על המהמרים. בדיוק כמו שבקזינו אנשים מסוגלים לקבל החלטות מוטעות סטטיסטית (נניח בבלאק ג'ק למשוך קלף נוסף כשאת כבר עומדת על 19 נקודות) הרווח היה כנראה אקראי ומקרי. לאורך זמן לא תרוויחי במודל הזה. גם אם בתאוריה התוכנה הזו הייתה שווה משהו, למה להם לתת אותה לך? הרי אם הייתי במקומם הייתי משתמש בה רק במקום אחד - בכספי החברה עצמה. מיליארדרים הם יכלו להיות כבר. למה להם לחלוק את סודות האטום עם משקיעים מהרחוב ולא לשמור את הכל לעצמם? תרומה לחברה?

צב200

New member
יפה

זה מזכיר את הסיפור על מדינה שבחרה לעצמה כל שנה מלך חדש שלא הכיר קודם את המדינה ,הלבישו אותו כל טוב ובסוף השנה זרקו אותו לאי בודד בהפתעה כדי שלא יוכל לקחת כלום... עד שתפסו אחד פיקח שהבין שזה לא יכול להיות כ"כ טוב,וחקר ודרש עד שנודע לו האמת ודאג למלט את רכושו ולהכין לו הצלה מבעוד מועד. אז הנה את מבינה שזה לא יכול להיות כ"כ טוב .אכן הסטטיסטיקה מפורסמת ש95% מהאנשים מפסידים בפורקס את כל כספם! אז גם אם עיסקא-ות מסוימות הצליחו התוחלת יכולה להיות שלילת! קימים אלפי סיסטמים חלקם חינמים חלקם בכסף ויש מומחים שיודעים לבדוק אותם לאורך זמן האם הם מוצלחים לדוגמא כאשר יש הפסד כמה עיסקאות מורוחות הוא מקזז וכו, ועוד משהו ,95% מהאנשים לא לומדים פורקס כמו שצריך-שנתים- אלא לוקחים איזה קורס חובבני ורוצים להרויח.זה לא הולך ככה זה ברור, ואת מהחכמות שמבינה זאת אז תאזרי אומץ לברוח מהיצר שאומר לך להכנס לזה אלא א"כ את מחליטה להשקיע בלימודים ומעקבים ארוכים כשבכל הזמן הזה אינך מסכנת כסף אמיתי כי אם 100! דמי לימוד בהצלחה בחיים!

webguy

New member
תבדקי במשך חצי שנה ..

תעשי דבר פשוט תסתכלי על הגרף של הצמד שהשקעת בו שנה אחורה ..... האם כל הזמן זה עולה ...? רואים גלים של עליה וירידה .. אולי במקרה השקעת בקטע של עליה במזל ..? האם את רואה ירידה בגרף של עשרות אחוזים ..? ואם היית משקיעה בזמן הירידה כמה היית מפסידה ..? ולכן לא להתרשם מקטע של שבוע או חודש או חודשיים ..תמיד יש מטבע שמתחזק מול השני עקב סיבות כלכליות ..תסתכלי על גרף של מסחר אטומטיט ותביני ... גם בעבודה עם אסטרטגיה אטומטית צריך להבין וידע מתי להכנס ומתי לצאת ..!! אחרת זה פשוט מזל ...

למעלה