שאלה על יציאות

שאלה על יציאות

תאומות בנות שנה ושלושה חודשים.
לאחת מהן יש המון יציאות ביום, יציאות מימיות שנראות כמו שלשול.
במעון כל הזמן מתלוננים
עשיתי בדיקת צואה במעבדה ויצא תקין.
אגב, גם התאומה השנייה מרבה ביציאות אך פחות מימיות.
יש לציין שהן אוכלות יפה הכל ועולות במשקל.
נולדו בשבוע 34
אשמח לתשובתכן

דרורית14

New member
תנסי לתת לה ABC אצידופולוס

זה יכול לחזק את החיידקים הטובים במעיים. לפעמים היה וירוס או משהו דומה שעבר אבל המעיים לא חזרו עדיין לעצמם, האצידופולוס עוזר לזה. גם לשתות אקטימל.

iron lung

New member
בדיוק בימים אלה מתמודדת עם בעיה דומה

בני שנה ותשעה חודשים. התחילו ללכת לגן באוקטובר, חטפו ווירוס בטן שעבר תוך מס ימים, אבל השלשולים נשארו - להמון המון זמן. בדיקות יצאו תקינות.
קודם כל, מציעה לך לבקש מכתב מהרופאה של הקופה שאומר שהמצב לא מדבק (לאור הבדיקות התקינות) ואין מניעה להביא לגן - לי זה פתר את הבעיה מול הגננות.
חשוב יותר: הבנתי מכמה כיוונים - רופאת הילדים, מטפלים אלטרנטיביים ובעיקר הורים מנוסים יותר (חלקם סבלו בעבר מבעיה זהה וחלקם מבעיות פחות מציקות אבל דומות) - שמה שהכי עוזר זה פרוביוטיקה. יש כל מיני בשוק ולא כולם באותה איכות. אנחנו משתמשים בויטה ביוסה, פרוביוטיקה נוזלית, ואני מרגישה שיפור משמעותי. נותנת את זה כל בוקר מעורבב עם מיץ תפוחים (זה לא טעים, אבל אמור להיות מאוד אפקטיבי). עוד סוג שהמליצו לי עליו ויותר קל להשיג הוא פרוביוטיקה בצורת אבקה של superherb - ניתן לרכוש לדעתי בכל חנות טבע. גם את זה אמורים לערבב עם משקה או מזון. מציעה לך לקרוא קצת על הנושא ולהחליט אם ומה מתאים לך לתת.
מלבד זה, מזדהה איתך
עבר עלינו חודש קשה של שלשולים בלתי פוסקים, כולל החלפות מצעים באמצע הלילה, לפעמים מס. פעמים בלילה - מתיש!! רק בעשרה ימים האחרונים חל השיפור ואני מרגישה שחזרתי לשגרה שפויה.
מקווה שגם לכם יעבור בקרוב.

תודה

עשינו בדיקות והרופאנ עדיין לא נתנה פיענוח.
בכל מקרה היא בקשה שנעבור לנסיון למטרנה צמחית.
אם זה לא יעזור אני ינסה את הרעיון שלך.
תודה רבה רבה

למעלה