שאלה על ייגרמייסטר

רנדל

New member
שאלה על ייגרמייסטר

שלום לכולכם קיבלתי לא מזמן בקבוק של ייגאמייסטר -מישהו מכיר איזה משקה/קוקטיל שאפשר להשתמש בו ( או ששותים אותו נקי ? האם זה על אותו העיקרון של אפטרשוק?) ואם באפטרשוק עסקינן... מישהו מכיר מתכון לאפטרשוק שאפשר להכין בבית? תודה!!

amircn1

New member
ייגרמייסטר

אבל...קודם כל אני לא ממליץ לך להכין אפטרשוק בבית !! ייגמייסטר נהוג לשתות לבד בכוס שוט אך יש מתכונים המשלבים אותו בתוכם, אתה מוזמן להסתכל ולחפש באתרים המצורפים

tula28

New member
../images/Emo26.gif ייגרמייסטר .

מומלץ לשתות אותו "קפוא" כמו וודקה.

amircn1

New member
צודקת...

איך יכלתי לשכוח פרט קטן וחשוב כזה אני אישית שומר את בקבוק הייגר במקרר, ולפני שאני שותה - אני מכניס כוס שוט לתוך הפריזר ל-20 דקות

D r a m b u i e

New member
לשתות נקי, קפוא

בקשר לאפטרשוק, הוא כולל בתוכו חומר מיוחד שגורם את האפקט על שמו המשקה נ קרא.. לא משהו שמומלץ לנסות בבית, לדעתי.

סער א

New member
איזה אפקט ? על המ אתה מדבר ?

ממה שאני טעמתי זה בסה"כ ליקר קינמון מגעיל ודוחה

D r a m b u i e

New member
קודם כל יש אותו

בשלושה טעמים (בזמנו היה וויכוח אם זה שלושה או ארבעה) הדרים, מנטה וקינמון. לעצם העניין, שמים בו חומר מסויים שגורם לכך שתרגיש את מה שנקרא ה"אפטרשוק". ז"א קודם כל חם בגרון, אחרי זה מכת קור. לא זוכר איך קוראים לחומר הזה, אפשר לברר אבל.

Moonshadow

New member
אנטי פריז, אולי?

אני לא יודעת אם יש אותו ספציפית באפטר שוק, אבל יש פירמות של ליקרים ושנאפסים שולים שמוסיפים אנטי פריז למשקאות כדי, כמה צפוי, שלא יקפאו (במותגים קצת יותר איכותיים יש בד"כ מספיק אלכוהול כדי למנוע קיפאון). למיטב ידיעתי, ברגיעה החומר הזה משמש לקירור מנועים, או משהו כזה (אני זוכרת משהו עם מנועים. כמו בחורה ממוצעת, אני לא מתמצאת יותר מדי באופן התפעול שלהם, אבל בכל אופן, זה לא חומר שהייתי מכניסה לפה). אחד הגורמים היותר משמעותיים להאנגאובר... ואם זה לא החומר הזה, התנצלותי לאפטרשוק.

למעלה