שאלה על יזיזות

newcharm

New member
לחפש אותך?

לא הבנתי הרבה ממה שכתבת אבל כל עוד את גומרת מזה בואי נסכים שבאמת אין צורך בחקירות

קולות4

New member
אני חושב ש-

לשאלה הראשונה - זה ייתכן מאוד. נשים רוצות סקס לא פחות מהגברים ואפילו יותר, זה לא נראה ככה על פני השטח כי הן מערבות גם רגשות. אבל לא תמיד. כמובן שסקס איתה לא יהיה "מיכני" וחסר רגש או חיבה, כי אחרת זה לא יעבוד בשבילה. אבל אם שניכם נהנים, היא יכולה לקחת את זה בסבבה. רק תדאג לשמור על קלילות וכיף. כלומר - תשכח כל מה שראית בסרטי פורנו. אם ראית.

לשאלה השנייה - בגלל גילה הצעיר, ובגלל הנטייה של הנשים לערבב רגשות יותר מהגברים - ייתכן והיא כן תיקשר רגשית. לכן אל תספר לה דברים אישיים ואל תצפה ממנה לספר לך. ואולי תרמוז שאתה לא מעוניין כ"כ לשמוע דברים אישיים של רגשות כלשהם בעניניי נשים. אבל - חשוב להיות מסוגל לדבר איתה, גם אם על דברים יותר קלים, כמו סרט שראיתם, זמרים-זמרות-להקות, אפילו פילוסופיה. רק לא דברים אישיים. זה יקל עליך וגם עליה ליצור איתך קשר של אדם לאדם בלי להיגרר לרגשות עמוקים. כגבר - אתה זה שמנווט את היחסים ולזה היא מצפה. גם אם נדמה שהיא רוצה לדבר על רגשות, זה רק נדמה לה. בסופו של דבר היא תודה לך שלא חשפתם זה בפניי זו ולהיפך רגשות ודברים אישיים.

ולשאלה הכללית השלישית והאחרונה ששאלת - אל תדבר איתה על גבולות. יותר מזה, תן לה חופש. היא יכולה ליצור קשר צפוף בתקופה מסויימת, ואז פתאום להיעלם לכמה חודשים. אם תיתן לה חופש היא תחזור. אם תציב לה גבולות היא תלך ולא תחזור. הדבר אולי השנוא ביותר על נשים זה שמגבילים את החופש שלהן.

והכי חשוב - שיהיה לשניכם כיף. קח את זה קליל ובסבבה. אל תלחיץ ואל תלחץ. ותמיד תזכור - סקס הוא הדבר הכי טבעי שיש בעולם. (לכן תשכח מה שראית בסרטים, או קראת בספרים, או סיפורים של החבר'ה, או אמונות וערכים ועקרונות דתיים ומצפוניים.) תחשוב על סקס כמו נשיקה. זו בסה"כ דרך של הבעת חיבה.

נו באמת

אם לא מדברים על רגשות אז הם לא קיימים? הם לא מתפתחים?
היא לא תקשר אם הם ידברו על מוזיקה וכן תקשר אם הם ידברו על איזה יום מעצבן היה להם?
ולא לדבר על גבולות כי זה יגרום לה ללכת??
גבולות זה תיאום ציפיות. זה להגיד מה מותר ומה אסור בקשר. זה בעצם לעשות סוג של הסכם. והסכמים גורמים לנו להבין טוב יותר את השני ואת המציאות של מערכת היחסים. גבולות שומרים עלינו מלהתבלבל וללכת לאיבוד.

קולות4

New member
יותר קל לי לענות על החלק הראשון -

לדבר על יום מעצבן זה עדיין בסדר, זו לא חפירה רצינית, אלא - וכאן גם הנקודה - היא מדברת על בעיות במשפחה שקשורים אליה, אנשים שפגעו בה, ודברים שנדמה שדורשים ממנו תגובה כלשהי להשפיע על החיים שלה מבחוץ ולהתערב. אם בעצות ויותר גרוע במעשים.
וקצת יותר מזה - אם היא תדבר על עולמה הפנימי, כלומר ממש - חששות, רגשות, מועקות, כמו על ספת הפסיכולוג למשל - אז הוא ישב לה בתוך הראש. זה יגרום לה לפתח אליו רגשות ולא רק של אהבה, אלא גם של תלות, ואולי אפילו יחסי אהבה-שנאה. היא תרגיש שהוא חייב לה משהו מעצמו אחרי שחשפה את נשמתה.
וזה פועל לשני הכיוונים.

בנוגע לגבולות - אני מעדן, כי אולי לא הייתי ממוקד בתגובה הקודמת. אפשר לדבר על גבולות, למשל "אני מבקש שלא ניפגש בימים האלה והאלה.." וגם מה הם יעשו ומה לא. אבל תוך כדי מערכת היחסים של היזיזות, ולא כמו חוזה בה הוא מפרט רשימת עשי ואל תעשי. בוודאי שזה לא יתאים לה אם לפני תחילת היחסים, שזה רגע עדין, הוא יתחיל לפרט חוקי נעשה ולא נעשה. צריך שזה יהיה תוך כדי עם זרימה של כל רגע ורגע. הגבולות כאילו יתגבשו בעצמם עם הזמן - כך טוב. (וככה זה בעצם בכל מערכת יחסים בריאה.)

לא מסכימה איתך בכלל!

אני עשיתי בזמנו הסכם מאוד ברור עם יזיז כדי שאף אחד לא יפגע או ירגיש לא מובן.
סיכמנו על כנות, על זה שמותר לפגוש פרטנרים אחרים, שעם אחרים מזדיינים רק עם קונדום, ושנפגשים מתי שמתאים. אם לא מתאים פשוט צריך להגיד מראש שלא מתאים כדי שהשני יוכל לעשות תוכניות אחרות.
אני מאמינה ש״לזרום״ זה מתכון להרבה אי הבנות כעסים ופגיעות מיותרות.

קיים דבר כזה יזיזות ללא ריגושים

תראה אסביר לך מה שלי היה . לפני מס שנים אספתי טרמפיסטיות . ... בכל אופן אחת רצתה רק ידידות . והיה לנו סקס מדהים . לפעמים גם שהיא הייתה במחזור . הייתה מתקשרת אני חרמנית בא לי רק למצוץ . ותאמין לי היא הייתה בחורה עובדת מרוויחה טוב . ונראית פצצה . ההסבר שלה היה שאין לה כוח לקשרים כרגע . היא מחפשת נטו להינות ולהיות מסופקת

למעלה