שאלה על יזיזות

Gray Fox

New member
שאלה על יזיזות

האם לדעתכם סביר שמישהי בת 19, די ביישנית, שלא היה לה אפילו חבר לפני זה, באמת מחפשת יחסים של יזוזות נטו, ולא רוצה שום דבר מעבר לזה? אם כן האם לדעתכם היא תוכל להתמודד עם סידור כזה, לא להקשר רגשית, באמת להבין שזה זמני וכד'?

ושאלה כללית יותר לגבי יזוזות, לאנשים שאולי עם ניסיון. האם צריך לדבר מראש על איזשהם גבולות, על איך ומתי זה יסתיים, דברים כאלה, או שזה סתם חפירות?

redredhead

New member
אני לא חושבת שאפשר לקבוע משהו בכלליות

מבלי להכיר את האדם שעומד מאחורי זה.
תמיד יש אפשרות להקשר למישהו, אפילו שמחליטים מראש ולא רוצים שזה יקרה.
לדעתי יש מקום להבהיר גבולות ולהגדיר מה מחפשים מהקשר, זה לא חייב להיות חפרני ומעוגן בחוזה, אפשר לעשות את זה בשיחה קצרה ונעימה.
חוץ מזה, אם מרגישים שזה לא הולך לכיוון הרצוי, תמיד אפשר לסיים את הקשר.

newcharm

New member
אם אתה מכיר אותה אולי תדע לומר

אבל מבלי להכיר אותה ואם כבר שאלת, אחד מהניחושים גרידא יכול להיות שלא מסתדר לה
למצוא חבר קבוע והיא חושבת שבעזרת סידור כזה אולי לפחות סקס יהיה לה.
אבל רק ניחוש, כאמור.

In Limbo

New member

אתה חושש

שהיא סתם אומרת ובסוף תתאהב?

תראה, קשה לדעת בלי להכיר את הבחורה, אבל לדעתי בגיל צעיר קל יותר ללכת לאיבוד בתוך כל הדברים שמעלה אינטימיות מינית.

גבולות ברורים ושיחות כנות יכולים לעזור.
אני תמיד חושבת שלהגיד את האמת בפשטות זה הדבר הכי נכון.

לדעתי

בחורה בת 19 צעירה מידי בכדי ממש לדעת מה היא רוצה "ולהעדיף" קשר מיני ללא רגש לפעמים בא ממקום של חשש להתאהב/להיקשר לגבר ולא רק בגילה שלה.
בנוגע לקשר של יזיזות צריך לדבר על הדברים בצורה כנה למרות שהרבה פעמים אחרי שהגדרתם הרבה דברים משתנים.

חשוב לעשות תיאום ציפיות בהתחלה כדי שאף צד

לא יפגע או יפתח ציפיות לא תואמות למציאות.
אבל כמו כל דבר כמעט, זה דבר גמיש ועם הזמן דברים משתנים וזה יכול להוביל לזוגיות, יכול לגרום לאחד הצדדים או שניהם להיקשר או יכול להיגמר מאותן הסיבות או אחרות.
ככה שחשוב להיות כנים ומצד שני ליהנות מהדרך ולהבין שדברים משתנים עם הזמן.

SleeplessBeauty

New member
קשה לי להאמין שזה באמת מה שהיא רוצה...

אבל אולי, לך תדע, הכל יכול להיות.
אני יכולה להעיד על עצמי ועל קשרים שהיו לי מהסוג הזה שהם היו תמיד ממקום של חוסר ביטחון, ממקום של מחשבה שבעצם אין לי סיכוי למצוא אהבה, אז לפחות כך יש אינטימיות כלשהי. ללכת בלי ולהעמיד פנים שזה עם.

אני גם בדעה שצריך לדבר על זה ולהציב גבולות, זה רק חייב להיעשות עם המון טאקט ומחשבה שלא לומר דברים שישמעו לא טוב בעיני הצד השני. כן, גם להגיד דוגרי "אין לי שום עניין בך מלבד סקס" זה לא בדיוק הכי נעים לאוזן.

לא צריך להגיד את זה בצורה שיכולה לפגוע כמו

אין לי בך שום עניין מעבר לסקס, כי זה מעליב גם לגבר וגם לבחורה. אפשר להגיד את מה שבדרך כלל גם נכון, שיש סקס טוב או רוצים סקס טוב, אבל מבחינה זוגית זה פשוט לא מתאים או לא עובד/יעבוד.
טאקט זה דבר חשוב

אני בגילי לא היתי מסתדרת עם יחסי יזיזות

אז א - מה אני מבינה. ב- זה כנראה לא שייך לגיל או ג- לנסיון אלא לאופי.
אז אולי כן ואולי לא. תלוי בבחורה.

השאלה היא למה בחורה בת 19 צריכה סידור שכזה הרי כל כך כיף להתאהב!

ביצירת המופת הספרותית

מגזין בלייזר כמובן, מופיע משפט שלקחתי איתי לחיים - "בחורה תמיד מתאהבת בזה שמזיין אותה".
אני יכול להגיד, שבמאה אחוז מיחסי היזיזות שהייתי בהם (מדובר במקרה אחד, בגדול), זה אכן מה שקרה.
אתה יכול לדבר על גבולות, על קו אדום, על שביתת נשק, ואפילו על הסכם שלום, ועדיין, רוב הסיכויים שזה ייגמר במפח נפש לפחות לאחד מכם.

בלייזר

ממש מגזין איכות..
ולגבי יחסי יזיזות- לי היו כמה וכמה יזיזים שממש לא התאהבתי בהם.
לפי בלייזר אני כנראה לא בחורה

אני מודה

שמידי פעם אפשר למצוא בבלייזר אי דיוקים - למרות שמדובר בעיתונות חוקרת במיטבה.
ולכן הבאתי גם את הסטטיסטיקה המופלאה של 100% מהמקרים. (טוב, 100% מהמקרה, במקרה שלי).
אבל למה להתפס לקטנות?

למעלה