שאלה על יום הסטודנט

• פותח הנושא gong1
  • פורסם בתאריך

gong1

New member
שאלה על יום הסטודנט

איפה זה בדיוק? מי יופיע שם? מתי זה מתחיל? מי בא מהפורום? וזה לא מתנגש לסטודנטים עם ההפגנה שיש היום בכיכר?

מיכמיך3

New member
יום הסטודנט התקיים בכלל?

היה כל היום את ההפגנות האלו ועכשיו יש גם את העצרת בכיכר רבין.

מיכמיך3

New member
../images/Emo207.gif

לגבי מחר, לגבי האורבן, באיזה שעות זה יתקיים? מאיזה עד איזה שעה?

הייתה אחלה הופעה של הדג נחש!

באמת שיחקו אותה,הם תמיד טובים בהופעות אני מוכרח לציין. והאירוח עם פורטיס היה גאוני. אני הגעתי בסוף "מה שבא בא" אחריו היה לזוז. אחריו סטיסטיקה(פעם ראשונה ששמעתי אותו,שיר גדול) אחרי אני חושב שהעלו את רמי פורטיס. הם שרו איתו את חליפות(כשבסוף יש חפיפה קלה לנעליים של פורטיס) אחרי זה פורטיס שר לבד את "רד מעל מסך הטלוויזיה שלי" אחרי זה פורטיס שר לבד את "את לא" ואז פורטיס שר את "אמריקה" כאשר גיא דופק איזה בית שכנראה הוא כתב לפני ההופעה. אחרי זה פורטיס ירד והדג נחש עם "קליפורניה" אחרי זה היה את "לא פראיירים" אחרי זה "הכאפה המצלצלת" אחרי זה "קוסאמאמק" אחרי זה "מה נעשה" אחרי זה "שירת הסטיקר" וסיימו עם "הנה אני בא" אם מישהו היה ויכול לספר לי מה היה לפני "מה שבא בא" אני אשמח

Da Fish Snake

New member
../images/Emo13.gif

כן הייתה הופעה נדירה
מי שלא בא הפסיד! והביצוע של "הנה אני בא" היה פסיכודאלי במיוחד!

Funky Giraffe

New member
ואללה זה היה יום חווייתי לכל הדעות

באתי עם ידידות מהבצפר, פגשתי שם מלא חבר'ה מהפורום ובכלל אנשים שאני מכיר קצת לפני שנגמר הנה אני בא האף שלי דימם לכל עבר, אבל התגברנו על זה תוך חצי שעה ככה... :) היה חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כן ירבו הופעות עם פורטיס

gong1

New member
שמתם לב שגיא התבלבל במילים?

בבית הראשון של קליפורניה במקום להגיד " תראה אחי לוויתן נרכב לו על הגב עד ליפן" הוא אמר " תראה אחי כלב ים" והיה עוד איזה שיר שהם התבלבלו בפזמון ובחליפות הם גם שינו משהו... הם לא שרו את הבית "החליפה רוצה מצלמה הערוץ רוצה לשדר" ונשראתי גם להופעה של יהודית וברי אבל חברים שלי לא אהבו אותה אז נאלצתי לעזוב לפני שברי אפילו הספיק להופיע...

Skicker

New member
ואחרי שגיא טעה

הוא חייך בצורה די מטומטמת אבל אין מה להגיד היה פשוט כיף חוץ מהקטע שנגררנו ושכמעט איבדתי את המשקפיים... ואני לא בטוח אם אני זוכר נכון בבשקל לפני שנתיים שהם הופעיו עם פורטיסחרוף אז נראה לי גם אז שילבו את חליפות עם נעליים

חחחחח כן גם אני שמתי לב לזה!

בהתחלה חשבתי שאני פשוט התבלבלתי בבתים אבל זכרתי שאחרי הקטע עם הכלב ים בא "שאנן אל תיהיה מטומטם" וכשזה לא בא הבנתי שגיא התבלבל,כמובן שהקטע הזה היה בבית הבא

למעלה