שאלה על טסט פנימי-

adi777

New member
שאלה על טסט פנימי-

אם היה לי שיעור כפול+טסט פנימי- אני: א. משלמת על שיעור כפול+מחיר על פנימי ב. משלמת על שיעור אחד+פנימי ג. אני משלמת רק על פנימי ד. כל האפשרויות נכונות..
?? תודה נ.ב אחרי כמה שיעורים מפנימי ניגשים לטסט?

Krishi

New member
זה הכל תלוי...

רק לפני זה שאלה: היה שיעור כפול שאחריו היה לך טסט פנימי או שהיה שיעור כפול שבמהלכו היה גם טסט פנימי?

Krishi

New member
אז ככה...

כמו שאמרתי.. זה תלוי... במקרה שלך יש כאלה שמשלמים על השיעור הכפול ועוד אגרה על הטסט ויש כאלה שמשלמים על השיעור הכפול וזהו כאילו היו אלה 2 שיעורים רגילים... ויש עוד אפשרות שהיא שיש כאלה שמשלמים גם על השיעור הכפול וגם תוספת (בדרך כלל האגרה) על הטסט הפנימי.. אבל זה פחות מציאותי נראה לי.. בכל מקרה.. אחרי שעשית טסט פנימי ועברת אין מספר שיעורים קבוע שאחריו ניגשים לטסט חיצוני... אבל זה לא הרבה שיעורים...

adi777

New member
אבל אמרת פעמיים-

שיש אפשרות לטסט הפנימי+אגרה... ואז זה רק שתי אפשרויות סה"כ ולא 3
בכול מקרה, הוא אמר לי לשלם על הפנימי...אז עליו אני חייבת לשלם סכום מסוים. עכשיו השאלה- על 2 השיעורים אני צריכה לשלם תשלום רגיל? או שזה נחשב שיעור אחד כי הטסט חלק מהשיעור? קיצר איך אני יכולה לדעת? פשוט לשאול ת'מורה?

Krishi

New member
אאא.. חחח.. אופס...

אחת האפשרויות ששכחתי הייתה שאת משלמת על השיעור הראשון והשיעור השני נחשב לך רק בתור הטסט ואת משלמת רק על הטסט... כל מורה וכל בית ספר לנהיגה זה שונה... ככה שתשאלי את המורה שלך הוא יגיד לך...

adi777

New member
אההה ../images/Emo13.gif

טוב, אני אכן אברר תודה בכול אופן!!

SDRules

New member
המממ... לי היה טסט פנימי, שזה בעצם

שיעור שבמהלכו היה לי הטסט פנימי (כי טסט פנימי זה רק רבע שעה). ושילמתי 80 ש"ח שיעור + 113 טסט פנימי! כל זה על נהיגה של 40 דקות גג שבמהלכה נהגתי עם מנהל בית הספר.
רמאות, אה?!..

למעלה